27. szülinapom után fél évvel fog megszületni az első babánk, szerintetek nem vagyok túl fiatal Anyukának? Nem korai ennyi idősen szüli manapság?
Én 22 vagyok és már 4 hónapja próbálkozunk. De már másfél éve eldöntöttem, hogy nagyon szeretnék babát.
Egyébként engem is 16 évesnek néznek, picit idegesít is. De nem kell vele törődni.
30 évesen szültem a fiamat, és idén diplomáztam. Mindenki abszolút természetesnek vette, hogy 23 éves vagyok, és a fiam, akit anyukám tartott az öcsém. Még mondták is anyumnak, hogy milyen jó, hogy nagyon fiatalon szült engem, így lehet ilyen kicsi testvérem:)
Mindenkinek leesett az álla, hogy nem a testvérem:)
Nem kell foglalkozni senkivel. Persze, hogy felkészületlen vagy, hiszen még nem volt babád, nem tudod mire készülj:) Olvass utána, és bízz az ösztöneidben, az sosem fog becsapni. 27 évesen épp elég idős vagy a gyerekhez:) És nagyon jó anya leszel, annak a csöppnek te vagy a legjobb! Jó babázást!
Mindenki berezel az első terhességnél, túl sok az emberben a kérdés és nincsenek válaszok. Azt, hogy milyen lesz anyukaként az élet, csupán elképzelni tudod és folyton olyan dolgok történnek veled, amik korábban soha sem. Nyilván izgulsz, hiszen egy teljesen új élet kezdődik a baba megszületésével, szinte minden megváltozik majd.
Én 22 évesen szültem a fiamat és én sem éreztem magam elég felkészültnek. Nálunk ugyan tervezett baba volt és az összes fellelhető könyvet elolvastam a témában, ami a kezembe került, de mégis izgultam, hogy milyen lesz majd. Sokszor elképzeltem, hogy milyen lesz majd a férjemmel és a babával egy napunk, milyen lesz az életünk. A valóság sokkal jobbnak bizonyult, mint amilyet elképzeltem. Az elején tényleg nem volt túl egyszerű a dolgom, mivel teljesen egyedül voltam a babával, apa dolgozott egész nap, a nagyszülők meg fényévekre laknak. Aztán belejöttem szép lassan mindenbe, most már nagyon élvezem. Neked is menni fog, kitartás!
Szia!
Nem olvastam végig a kommenteket. Én 25 voltam, mikor szültem, 13 hónapos a kisfiam. 160 cm vagyok és 46 kg, még néha elkérik a személyimet, mikor férjemnek cigit veszek... és múltkor megkérdezte a fagyis lány, hogy a baba a fiam vagy az öcsém? :D
Jót mosolygok rajta.
Nem vagy fiatal sem öreg ahhoz, hogy anya légy!
Én 23 évesen szültem a kisfiam,most két éves,tervezzük hónapok óta a kistesót.Mivel fiatal voltam/vagyok,én is paráztam,h tudom e majd nevelni a picit.Aztán minden jött magától,már a kórházban,ahogy mutogatták a mamiknak,h hogy kell pelenkázni például,ellestem,és mikor én jöttem,megcsináltam magamtól,meg is dícsértek.Azért is,ahogy megfogtam először,ahogy elkezdtem szoptatni,szóval jött minden magától,ne izgulj,menni fog.Főleg,te még idősebb is vagy mint én.
Én személyszerint jobban díjazzom a fiatal anyukákat (persze 20-tól felfelé),mert még fiatalok ők is.Anyukám és köztem is 20 év van,barátnők vagyunk,fiatalos.... Jó fiatal anyukának lenni szerintem,nagyon jó így játszani a fiammal,játék terén még én is gyerek vagyok.... :)
Bocsi,hosszú lett.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!