Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállalnátok a harmadik babát?...

Vállalnátok a harmadik babát? Vagy abortuszra mennetek? Van ket kislányom az egyik 2 másik 5 éves. Egyetlen alkalommal megszakításos modszerrel nem védekeztünk a férjemmel. A ferjem nem akarja ezt a babát, semmi fele keppen.

Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 12:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:
23 as válaszoló. Köszönöm a válaszodat. Nehez lenne leírni az érzéseimet.Persze szeretem hisz a gyermekeim apja.Törődik velünk,dolgozik és eltart,mindent próbál megadni. Viszont utóbbi időbe sok a veszekedés,nincs türelme
2019. máj. 26. 16:54
 32/73 A kérdező kommentje:
Sokszor kiabál a gyerekek előtt rám,muszáj mimig tipp topp rendnek lenni mire haza ér.stb. régimódi típus.o 43 eves én 28.sokban különbözünk,es a nevelésembe is beleszóló,higy elkényeztetem a gyerekeket,nem jól csinálom,stb
2019. máj. 26. 16:55
 33/73 A kérdező kommentje:
Amikor terhes voltam a másodikkal majdnem megütött,mert veszekedtünk elborult az agya.sokszor idegből kidobj minket a házból, de persze csak mérgében.
2019. máj. 26. 16:57
 34/73 A kérdező kommentje:
Ha a gyerekek véletlenül sírnak akkor kiabál rájuk,hogy hagyják abba persze ettől még jobban sírnak. Múltkor kiabálta előttük,hogy miért csinált ő gyerekeket mikor olyan jó élete volt nélküliek,stb.neha még nagyon jól elvannak
2019. máj. 26. 16:59
 35/73 anonim ***** válasza:
100%
Ha a másikat se várta, miért nem védekeztetek?!
2019. máj. 26. 17:12
 36/73 anonim ***** válasza:
92%
És Te egyébként gondolkozol?? Ilyen előzmények után még szülni akarsz neki?? Egy gyereket még csak csak fel tudnál nevelni, valahogy. De áruld már el légyszíves, mégis hogy gondoltad a továbbiakat? Ez a kapcsolat mindenhogy egy rakat .....! Eltart téged is, miből gondolod felnevelni a gyerekeidet?
2019. máj. 26. 17:15
 37/73 A kérdező kommentje:
A gyerekek az övé is. És írtam vannak problémák,de minden ellenére vannak jó pillanatok is. És szereti is őket.nem volt itthon ovszer nem gondoltam,hogy baj lesz,hisz kihúzta
2019. máj. 26. 17:29
 38/73 A kérdező kommentje:
Nem akarok abortuszt. Azt szeretném,ha minden helyre jönne és egy rendes család lennénk
2019. máj. 26. 17:30
 39/73 anonim ***** válasza:
100%
Erre már nem lehet mit tanácsolni...
2019. máj. 26. 17:44
 40/73 anonim ***** válasza:
89%
Reménykedhetsz benne, hogy majd a 3. gyerek hátha fiú lesz, emiatt pedig a férjed vesz egy 180 fokos fordulatot és minden rendbe jön, de nézheted reálisan is a dolgokat: biztosan szereti a két kislányt, de az is biztos, hogy bánja is őket, nem igazán boldog így, idegesítik a gyerekek. Elmondta, hogy nem szeretne még egyet, menj abortuszra. Valószínűtlennek tartom, hogy ezek után egy 43 éves férfi gyökeresen megváltozzon és szülés után mintaférj és apa legyen. Ráerőltetheted a gyereket, de nem biztos, hogy jó vége lesz bárki számára is. Annyi meg annyi olyan sztorit lehet olvasni itt a gyakorin is, hogy a nő azt hitte, hogy majd a házasság, majd a gyerek, majd a második gyerek megváltoztatja a férfit, de szinte mind pórul jártak és rájöttek, hogy hiába reménykedtek. Az emberek gyökeresen nem szoktak megváltozni. A férjed a harmadik gyerek után is ugyanaz az ember marad, aki most.
2019. máj. 26. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!