Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállalnátok a harmadik babát?...

Vállalnátok a harmadik babát? Vagy abortuszra mennetek? Van ket kislányom az egyik 2 másik 5 éves. Egyetlen alkalommal megszakításos modszerrel nem védekeztünk a férjemmel. A ferjem nem akarja ezt a babát, semmi fele keppen.

Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 12:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 piroska és a farkas ***** válasza:
65%
Az " elvetetitek és utàna boldogan éltek" opció szerintem nem létezik. Aki nagyon nem akar gyereket, az védekezik. Aki nem védekezik, az nőjön fel a következményekhez. Nyilvànvaló, h benned harag van,ez nem csökkenne egy esetleges abortusz utàn sem, sőt.
2019. máj. 26. 14:31
 22/73 anonim ***** válasza:
43%
Én vállalnám, de én anyagilag egyedül is el tudnám magunkat tartani és rokoni segítségem is lenne. (Ill. ha a férjem el is hagyna, anyagilag szerintem ő is támogatná minimum a meglévő kettőt a kötelezőn felül is - egyébként ő is munkamániás, akiből alig látok valamit, max. hétévégén egy napot és sokszor ideges a gyerekektől és panaszkodik, de "ettől még" pl. viszi őket egész napos programra.)
2019. máj. 26. 14:34
 23/73 anonim ***** válasza:
74%

Ez most csak tipp, h a ferjed nen szeretne a babat, vagy beszeltetek errol?

En nem tartanam meg, ha nagyon tiltakozna ellene...:(

2019. máj. 26. 14:39
 24/73 anonim ***** válasza:
53%
Nem vagyok nagyképű, de én nem tartanám meg és nem kockáztatnám meg a családomat, de Ti, amilyen rámenősen érveltek az abortusz ellen név és arc nélkül....
2019. máj. 26. 14:43
 25/73 anonim ***** válasza:
51%

Nem tartanám meg, számomra ez elég egyértelmű. A férjed már így is ki van merulve, valószínűleg látástól-vakulásig azért dolgozik, h el tudjon tartani titeket. Egy gyereket mindket félnek akarnia kell. De ha neked egy embrió többet ér a házasságotoknál, akkor hajrá, tartsd meg.

De gondold át, h egyedülálló anyaként három gyerekkel mennyire boldogulnal...!

2019. máj. 26. 14:54
 26/73 A kérdező kommentje:
23 -as válaszoló. A ferjem kijelentette,hogy menjek abortuszra vagy csináljak valamit,mert neki már nem kell gyerek. Persze ha meglehetne jósolni ,hogy fiú lenne 100 % akkor akarna. Nehez vele még beszelni is erről
2019. máj. 26. 14:56
 27/73 anonim ***** válasza:
87%

Valami ilyesmi kimenetelei lehetnek:

1. Elveteted, mert a férjed ezt akarja, es ezért megtörik benned valami, nem lesz mar ott az a szerelem, es szetmentek.

2. Megtartod, es elhagy a férjed, mert o nem akart 3.at

3. Megtartod, es bele nyugszik a férj es a vegen meg varja is a babát

4. Elveteted, es éltek ugyanugy tovabb.

Ülj le vele es jo alaposan beszéljetek at

2019. máj. 26. 15:21
 28/73 anonim ***** válasza:
65%
37 évesen két fiú után estem teherbe ugyan ez a szitu volt mint nálatok, a férjem pánikba eset , hogy fogunk eltartani 3 gyereket, de ő soha nem mondta hogy menjek abortuszra, azt mondta az én testem döntsek, bár hogy döntök ő támogat, mellettem lesz, ma 8 éves a kislányunk imádja és nagyon boldog hogy én így döntöttem, nem is volt kérdés, én nem mentem volna abortuszra.
2019. máj. 26. 15:32
 29/73 anonim ***** válasza:
70%

Nem vetetnem el, de en megmondtam meg mielott osszehazasodtunk, hogy nem megyek abortuszra, akarhanyadik csuszik be, ha az egeszsegi allapotom engedi, megtartjuk, ugyhogy igy huzzon vagy ne huzzon gumit. O elkuldene teged abortuszra, de ketten voltatok ott, mikor nem cedekeztetek rendesen. Te szeretned a babat, o mar most sincs jelen valodi szulokent, akkor mi a kulinbseg neki meg egy gyerekkel, ha mar a meglevok erzelmi szuksegleteirol sem gondoskodik? Ez igyis-ugyis egyeduallo szuleseg, csak egy fedel alatt.

Akik nem akarjak elvetetni, azok nagyon meg szoktak banni, a dontest csak te hozhatod meg.

2019. máj. 26. 15:43
 30/73 anonim ***** válasza:
29%

Ha egy fiu beleferne neki, akkor egy 3.kislany is!

Mondjuk, ha o is az a maradi tipusu ferfi, akinek csak a fiugyerek a gyerek, a lany nem, akkor eselytelen, h megtartsam....

Szereted meg a ferjed? Vagy mar csak a gyerekek miatt vagytok egyutt?

A kapcsolatotok minosege is donto kerdes...

(23as voltam)

2019. máj. 26. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!