Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállalnátok a harmadik babát?...

Vállalnátok a harmadik babát? Vagy abortuszra mennetek? Van ket kislányom az egyik 2 másik 5 éves. Egyetlen alkalommal megszakításos modszerrel nem védekeztünk a férjemmel. A ferjem nem akarja ezt a babát, semmi fele keppen.

Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 12:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
82%

Megfordítva a kérdést, az ő szemszögéből: Mit gondol az asszony magáról, látástól vakulásig dolgozom, a két gyerek miatt így se tudok pihenni , erre szülne egy harmadikat?

Mondjuk már a második gyereket se kellett volna vallalninegy ilyen embernek. Továbbra is egyértelmű a megoldas: mivel egyedül még a két gyereket se tudnád eltartani , abortusz.

2019. máj. 26. 13:26
 12/73 anonim ***** válasza:
39%

Előző vagyok. És ezt a lehetőséget én mrg is osztanám vele előre. Hogy benne van a pakliban, hogy a magzatunk megölése a kapcsolatot is megöli. És nem kérnék, könyörögnék utána már.

Ez férfi szemmel érzelmi zsarolás, szerintem csak tény.

2019. máj. 26. 13:28
 13/73 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszoló szereti a lányokat,csak sokat dolgozik és fáradt,stresszes
2019. máj. 26. 13:28
 14/73 anonim ***** válasza:
78%

12!

Ő meg férfiként erre válaszolhatja, hogy nála meg a hét -adik, nemkívánt gyerek ölő meg a szerelmet. Aki nem akar gyereket, árra nem kell és nem is szabad ráerőltetni.

Ha a kérdező -énk akar abortuszt, akkor tartsa meg, de nem lesz nenki egyszeru háromgyerekes egyedülálló anyaként,nplane, hogy a férj kb 100% hogy a harmadik gyerekkel semmi kapcsolatot nem is fog tartani

2019. máj. 26. 13:32
 15/73 anonim ***** válasza:
41%
Szia! Itt úgy kéne megközelíteni a kérdést hogy mit tudtok tenni azért hogy az ő helyzete is tűrhető maradjon egy pici baba mellett is, mert sokat dolgozó vállalkozóként, folyamatos sírás mellett bizony tényleg nem egyszerű, ezt a férjemen is látom! Költözés nem lehetőség, ahol jobban el tud vonulni? Azt írod nem éltek rosszul. Azt írod szereti a lányokat, csak lehet hogy neki is szüksége van megértésre (na meg pihenésre). Ettől függetlenül gusztustalan dolog hogy abortuszra küld, talán a férfiak fel sem fogják teljesen..
2019. máj. 26. 13:36
 16/73 anonim ***** válasza:
40%

Aztán úgy elvonul, hogy hirtelen ott lesz a kérdező 3 gyerekkel egyedül és nem fogja tudni felnevelni egyedül őket. Mellőzzük már az ilyen válaszokat, nem a ti felelősségetek a dolog. Elhiszem, hogy sokak itt abortuszellenesek, megértem, de nem fogtok összedobni x összeget neki havonta, hogy megéljen, mert egyedül fog maradni..

Én nem foglalok állást se az abortusz ellen, se mellette de van az az élethelyzet, mint ez, hogy a család a tét. Az megint más kérdés, hogy nem ösztönlények vagyunk, de hogy kettőből kettőnek nem jutott eszébe gumit húzni, nagy felelőtlenség, kérdező. Te most hiába akadsz ki, hogy abortuszra küld, ez van. Akkor ne menj el, és tedd kockára a jelenlegi életeteket. Melyik lesz a jobb?

Én nem olvasom rád, hogy minek szültél ilyennek kettőt, de ha úgy hozta az élet, hogy úton a harmadik, és ismered az álláspontját, hiába mész szembe ezzel az elveiddel, mert ha még bele is nyugszik, garantált, hogy lelép egy idő után, és aztán három gyerekkel maradsz egyedül. De a te döntésedért ne a gyerekek igyák meg a levét.

2019. máj. 26. 14:12
 17/73 anonim ***** válasza:
40%
Megtartanám. Előbb is gondolkozhatott volna apuka, ha annyira nem szerette volna a gyereket. De élni sem tudnék ilyen férfivel aki simán elvetetné a gyerekünket mert ő fáradt meg ideges, . A nagyobbakat is eltenné láb alól mert hangosak és szeretne pihenni?
2019. máj. 26. 14:14
 18/73 anonim ***** válasza:
65%

Ha nem akart tobb gyereket, akkor miért nem húzott gumit?

Valószínű ez a kapcsolat halálra van ítélve, ha megtartod ha nem. Én tuti nem bírnék tovább egy olyan férfivel élni , aki arra kért, hogy ölessem meg a gyerekünket.

2019. máj. 26. 14:14
 19/73 anonim ***** válasza:
38%
A nagyképűséget is "mellőzük már" ahogy írtad, ne te döntsd el hogy ki mit válaszolhat, a kérdező egyértelműen nem szeretné elvetetni, ezért írtam amit írtam.
2019. máj. 26. 14:25
 20/73 anonim ***** válasza:
60%

Ennek már úgyis vége akár mit csinálsz. De nem értem ha nem akartok gyereket miért nem lehet gumit húzni? Gondolom nem tinik vagytok már, lehetne eszetek. Komolyan mit várunk a kamaszoktól ha felnőttek ilyen buták és felelőtlenek?

Én nem vetetném el, hanem amint lehet bölcsibe adnám és mennék vissza a munkahelyemre, addig pedig ellennénk a megtakarításból.

2019. máj. 26. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!