Van, aki mára (07. 05. ) nem várja/várta? Teszteltetek már?
Én mára nem vártam. Egyenlőre semmi tünetem nincsen, azért reménykedünk, hogy ez lesz a mi hónapunk!
2 éve várunk rá!
Szia!
A baráti körbe egy csajnak csak a 8.héten lett pozi a tesztje...
Reménykedjünk mi is!
Sziasztok!
Én már anyuka vagyok, két év küzdelem után. :) Nagyon drukkolok nektek! Én is az 5. héten teszteltem pozitívat. A férjem unszolására, mert én nem mertem, de akkorra már kora tüneteim is voltak, mellfeszülés, hányinger.
Drukkolok!
Tegnapi 21:19es vagyok! Nekem még a doki is azt mondta 6. hetes terhesen, hüvelyi UH után, hogy nem vagyok terhes, nem tudja miért nem jön meg. 3 hét múlva visszamentem szerencsémre helyettesítették a dokimat, és másik doki sima vizsgálat után mondta hogy terhes vagyok (9 hetes)!teszteltem én is 2 negatívat, egy pozitívat, aztán megint negatívat!
Ezt csak azért írtam hogy fel a fejjel mindenkinek. Drukkolok.Írjátok meg a fejleményeket! ( 11 hós kislány anyukája) - ja és nem dicsekedni akartam, csak leírtam a történetem egy részét, nem szeretném ha valaki lehurrogna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!