Van, aki mára (07. 05. ) nem várja/várta? Teszteltetek már?
Figyelt kérdés
Én mára nem vártam. Egyenlőre semmi tünetem nincsen, azért reménykedünk, hogy ez lesz a mi hónapunk!
2 éve várunk rá!
2010. júl. 5. 16:32
11/28 A kérdező kommentje:
Nekem még ma sem jött meg, úgyhogy holnap tesztelek!
Ti?
2010. júl. 7. 17:11
13/28 anonim válasza:
Én csak drukkolok nektek csajok!!!!!
14/28 anonim válasza:
dyna vok nekem + lett elég erősen:P:) boldog vok:)
15/28 anonim válasza:
Dynának hatalmas gratuláció!
Még nekem sem jött meg, a teszt negatív. A franc se érti... 1 hét múlva tesztelek megint, ha addig nem jön meg. Ha akkor is negatív, mehetek a dokihoz.
16/28 anonim válasza:
köszönöm szépen, nincs 24 órája hogy babát várok, és annyi minden eszembe jutott már, mozognék csakféltem, bár mit teszek ott a kérdés szabad e? azta és még ez igy 9 hónapig juuuj de jó lesz
17/28 A kérdező kommentje:
GRATULÁLOK Dyna!!!
2010. júl. 7. 20:27
18/28 A kérdező kommentje:
Én holnap regel tesztelek!
Szükségem lenne egy kalappal-ra!
2010. júl. 7. 20:29
19/28 anonim válasza:
Egy kalappal_))!!!Nagyon szurkolok!!!!4én 17.ére nem várom de a cicim már most fáj:((( 8 hónapja és csak szenvedés minden hó vége.((De neked nagyon szurkolok!!!!
20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. júl. 7. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!