Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elveteltem, de megis van...

Elveteltem, de megis van baba? Tobbi lent!

Figyelt kérdés
Halvany pozitiv terhessegi teszt utan(kimaradt menzesz utan 4 nappal)verezni kezdtem.(bo,3 napig tarto darabos verzes)Csutortokon orvoshoz mentem ,aki megallapitotta hogy elveteltem es elkuldott Beta hcg vervetelre.A tesztjeim tovabb erosodtek,a hcg penteken 26,hetfon pedig 198 volt.Ultrhangon egyenlore nem latnak semmit.Penteken ujabb vervetel es ultrahang var ram.A kerdesem az lenne hogy jart-e mar valaki hasonlokeppen,esetleg hogy ki-mit gondol?! Elsosorban azert aggodom hogy nehogy mehenkivuli legyen.

2019. ápr. 2. 08:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
De jó, hogy írtál! Nagyon szurkoltam érted! Szerencse a szerencsétlenségben. Örülök, hogy nem méhen kívüli.
2019. ápr. 4. 09:12
 22/22 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy,koszonom szepen! :) Valoban ugy van ahogy mondod,szerencse a szerencsetlensegben :) A legjobbakat kivanom Neked!
2019. ápr. 4. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!