Sajnos 6 hetesen elvetéltem. Minden előjel nélkül 16 boldog nap után egyszer csak megjött, nagy mennyiségű alvadt vérrel. Nagyon elkeseredtem, hisz úgy vigyáztam magamra. Valaki meg tudja mondani, hogy a baba elvesztése után mikor indul meg a vérzés?
nekem kellet 1 honap mire ujra menstrualtam.
nagyon sajnalom!ha ujra probalkoztok eleg ha 1-2 mensit varsz es lehet ujra probalni,nagyobb az eselye az ujabb teherbe esesnek!
Szia!
Nagyon sajnálom, ami történt! :(
Nekem februárban volt vetélésem, akkor utólag számolva, az elhalás után bő 2 héttel indult meg a vérzés.
Szóval, ha 6 hetesen vetéltél el, akkor valószínűleg nagyon kicsi terhesség volt, a baba már korán felszívódhatott, csak a petezsák növekedett tovább, ami fenntartotta magasan a progiszintet és a hcg-t.
Nekem is nagyon darabos volt, tenyérnyi darabok, 2-3 cm vastagságban...
Várj 1 mensit, többet nem kell, és próbálkozzatok újra. Nekünk sajnos még nem sikerült... :(
Ha újra pozitív a teszt, rögtön menj dokihoz, hogy adjon progeszteronpótlást.
És veszítenivalód nincs, nézess a dokival TSH-t, ez a pajzsmirigy stimuláló hormon, - nekem a vetélés után derült ki, hogy alulműködik a pajzsmirigyem, és ha ezt nem kezenék, akkor újra és újra nagy eséllyel vetélnék el...
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!