Elveteltem, de megis van baba? Tobbi lent!
Lehet hogy buta vagyok ehez, de ha beágyazódási pecsételés lenne, akkor miért csak most jelentkezik, amikor már 200 felett van a hCG? Nem akkor jelentkezik ez a vérzés, amikor elkezd beágyazódni és a szervezet elkezdi termelni a hCG-t? Kérlek javítsatok ki ha tévedek és butaságot kérdezek! Nagyon remélem hogy nem lesz bajotok..
2019. ápr. 3. 09:09
12/22 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es!Irtam korabban,hogy milyen tuneteknel kell bemennem,ezek hianyaban csak penteken kell talalkoznunk.
Utolso!Lehet hogy neked van igazad.Megmondom oszinten,hogy fogalmam sincs beagyazodaskor nagy atlagban mennyi szokott lenni a beta hcg,mert a lanyommal valo terhessegem abszolut problemamentesen zajlott,szerencsere nem kellett ilyen dolgokkal foglalkoznom.
Megmondom oszinten hogy mar en is erosen gondolkozom rajta hogy bemegyek,barmit is mondott az orvosom!
Szerintem nézesd meg magad egy másik orvossal, hátha lát valamit és tud mondani valami okosat.
2019. ápr. 3. 09:28
Beagyazodaskor/utan kezd csak el termelodni a hcg, akkor meg nem mutatja a teszt, a verzes biztos, hogy nem attol van. En is kernek idopontot masik orvoshoz a folyamatos pecseteles miatt:
2019. ápr. 3. 09:59
Ma már szerda van, szerintem ha fájdalmat nem érzel és sűrű, zaccos vérzésed nem lesz, megvárhatod a pénteket.
Annyiban többet fogsz tudni, hogy még ha nem is vettek ma vért hCG-hez, péntekig el kell, hogy érje az 1000-1200 körüli értéket. Azt pedig, ha méhen belüli terhesség, látnia kell ultrahanggal. Ha péntekig eléri a hCG-d az 1000-1200 at, de még nem lát semmi, akkor be fog utalni méhenkívüli terhesség erős gyanújával. Ha viszont 6-700 körüli hCG-d lesz, akkor valószinűleg ez egy korai (méhen belüli) terhesség/vetélés.
2019. ápr. 3. 11:13
16/22 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso a valaszodat!A derekam bal oldalt este nagyon fajt,fajdalomcsillapitoval aludtam el.10 perce vettem eszre,hogy rozsdaszinu verzesem van.A kavezacc szeru az milyen? Szerintem megvarom a paromat es bemegyek a korhazba!
Én már tegnap este mentem volna az irdatlan derékfájdalommal, de én kicsit hipochonder vagyok... kávézacc szerintem azt jelenti, hogy fekete és darabos vérzés.
2019. ápr. 3. 11:52
Akkor nincs mese, irány a kórház!
2019. ápr. 3. 12:06
Hogy vagy azota? Mit mondtak a korhazban?
2019. ápr. 3. 16:57
20/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Koszonom az erdeklodest!Ultrahangon megvizsgaltak,nem talaltak semmit.Surgos vervetelre kuldtek,majd 2 ora varakozas utan megkaptam az eredmenyt.A hcg 61-re csokkent.Ujabb vetelest allapitottak meg.Mire az eredmeny megerkezett,addigra az orvosom mar hazament,igy az ugyeletes orvos tajekoztatott.Pontos magyarazatot nem kaptam az 1 hete zajlo esemenyekre,viszont ha pentekre a hcg-m 20 ala csokken,akkor megnyugodhatok.Mindenesetre orulok hogy nincs mehen kivuli terhesseg! :)
Kapcsolódó kérdések: