Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elveteltem, de megis van...

Elveteltem, de megis van baba? Tobbi lent!

Figyelt kérdés
Halvany pozitiv terhessegi teszt utan(kimaradt menzesz utan 4 nappal)verezni kezdtem.(bo,3 napig tarto darabos verzes)Csutortokon orvoshoz mentem ,aki megallapitotta hogy elveteltem es elkuldott Beta hcg vervetelre.A tesztjeim tovabb erosodtek,a hcg penteken 26,hetfon pedig 198 volt.Ultrhangon egyenlore nem latnak semmit.Penteken ujabb vervetel es ultrahang var ram.A kerdesem az lenne hogy jart-e mar valaki hasonlokeppen,esetleg hogy ki-mit gondol?! Elsosorban azert aggodom hogy nehogy mehenkivuli legyen.

2019. ápr. 2. 08:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Kimaradt menstruáció után legkésőbb 9-10 nappal kellene, hogy lássa a petezsákot ultrahanggal. Ha nem látja és nő a hcg, akkor az tényleg méhenkívüli gyanús, kórházi bentlét javasolt.
2019. ápr. 2. 08:19
 2/22 A kérdező kommentje:
Az is felmerult,hogy kesobb fogant,viszont igy nem tudom hova tenni a bo, darabos verzest,ami 100% hogy a mehembol jott.(orvos allapitotta meg)
2019. ápr. 2. 08:58
 3/22 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem hallottam! Majd írj, hogy mit mondanak a dokik. Remélem a legjobbakat!
2019. ápr. 2. 09:11
 4/22 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen,mindenkeppen jelentkezem!
2019. ápr. 2. 09:14
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
A verzest hematoma vagy ikerterhessegbol adodoan az egyik baba tavozasa is okozhatja. A mehenkivulinel kavezaccszeru verzes es eros gorcsok jellemzoek. Alacsony progeszteronszint is okozhatta a verzest, kombinalva azzal, hogy ez a ciklusod a szokasosnal hosszabb volt, akkor az okozhatott par napig tarto darabos verzest. Onmagaban a darabos verzes a vastag mehnyalkahartya, nem a baba (az feheres).
2019. ápr. 2. 10:36
 6/22 anonim ***** válasza:

Nekem is ráfogták, hogy később fogant. Ezzel nem vitatkoztam, mert tudom, hogy ez nekik egy lehetőség, én viszont nem voltam a férjemmel abban a hónapban peteérés után...

Nálam végül megjelent a petezsák, de aztán mégis elvetéltem. Szerintem kezdetektől lasabban fejlődött, valami nem volt rendben sajnos. A hcg-m emelkedett, volt hogy bőven a duplája volt és volt, hogy kb 70%-os. Amíg semmit nem látnak, addig méhenkívüli gyanús. Ha szerinted előfordulhat hogy később fogant, akkor esetleg még lehet, hogy méhen belül történt a fogantatás, de zaccos vérzéssel mindenképp sürgősségi! Engem simán beutaltak anno...

2019. ápr. 2. 10:40
 7/22 anonim ***** válasza:

5-ös: nekem méhenkivüli terhességem volt. Nem görcsöltem, "csak" nagyon erősen véreztem pár napig.

Onnan tudtam, hogy nem stimmel valami, hogy nagyon gyengén ugyan de tovább véreztem, mint a szokásos menstruáció alkalmával. Felhívtam az orvosom, mondta, hogy csináljak tesztet, ha pozitív azonnal menjek be- Meg csináltam a tesztet, egyből pozitív lett, úgyhogy mentem a dokihoz. Megvizsgált, nem találta babát, sem a petezsákot (ekkor kb 7 hetes lettem volna), de a vezetékben sem látott semmit. Azt mondta, lehet hogy elvetéltem és bent maradt egy szövetdarab. Egészségügyi kaparásra kellett mennem. Utána vérvétel, még mindig ott a HCG és nem csökken. Tovább keresték, nekem továbbra sem volt semmi fájdalmam, de a kórházból nem engedtek el. Végül a többedik ultrahangon megtalálták a baloldali petevezetékben. Azért nem szúrták ki hamarabb, mert nagyon kicsi volt amikor elhalt és bennragadt a vezetékben és sokszor takarásban volt. Másnap műtét, kivették a bal petevezetékem.

Ezt most csak azért írom le, mert nem mindenkinél egyforma.

2019. ápr. 2. 11:44
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég utolsó! Szerencséd volt, odafent vigyáztak rád...
2019. ápr. 2. 14:10
 9/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Nekem annyit mondott az orvosom latva a hcg eredmenyemet,hogy ha hanyingerem van,ajulas erzetem vagy eros gorcseim,akkor azonnal korhaz.Amennyiben nincsenek ilyen tuneteim,ugy penteken talalkozunk az ujabb vervetel utan.Jelenleg ami feltunik az a bal oldali derekfajdalom illetve enyhe vilagosbarna pecsetelesem van.Persze ez betudhato egy beagyazodasos verzesnek,ha kesobb fogant a baba vagy esetleg a mehnyalkahartyam 6 mm-es vastagsaga miatti beagyazodasi problemanak es persze mehenkivuli terhessegnek is.
2019. ápr. 2. 20:09
 10/22 anonim ***** válasza:
Ez a pecseteles nagyon nem jatek, nem mondta az orvosod, hogy azonnal menj be?
2019. ápr. 3. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!