Elveteltem, de megis van baba? Tobbi lent!
Nekem is ráfogták, hogy később fogant. Ezzel nem vitatkoztam, mert tudom, hogy ez nekik egy lehetőség, én viszont nem voltam a férjemmel abban a hónapban peteérés után...
Nálam végül megjelent a petezsák, de aztán mégis elvetéltem. Szerintem kezdetektől lasabban fejlődött, valami nem volt rendben sajnos. A hcg-m emelkedett, volt hogy bőven a duplája volt és volt, hogy kb 70%-os. Amíg semmit nem látnak, addig méhenkívüli gyanús. Ha szerinted előfordulhat hogy később fogant, akkor esetleg még lehet, hogy méhen belül történt a fogantatás, de zaccos vérzéssel mindenképp sürgősségi! Engem simán beutaltak anno...
5-ös: nekem méhenkivüli terhességem volt. Nem görcsöltem, "csak" nagyon erősen véreztem pár napig.
Onnan tudtam, hogy nem stimmel valami, hogy nagyon gyengén ugyan de tovább véreztem, mint a szokásos menstruáció alkalmával. Felhívtam az orvosom, mondta, hogy csináljak tesztet, ha pozitív azonnal menjek be- Meg csináltam a tesztet, egyből pozitív lett, úgyhogy mentem a dokihoz. Megvizsgált, nem találta babát, sem a petezsákot (ekkor kb 7 hetes lettem volna), de a vezetékben sem látott semmit. Azt mondta, lehet hogy elvetéltem és bent maradt egy szövetdarab. Egészségügyi kaparásra kellett mennem. Utána vérvétel, még mindig ott a HCG és nem csökken. Tovább keresték, nekem továbbra sem volt semmi fájdalmam, de a kórházból nem engedtek el. Végül a többedik ultrahangon megtalálták a baloldali petevezetékben. Azért nem szúrták ki hamarabb, mert nagyon kicsi volt amikor elhalt és bennragadt a vezetékben és sokszor takarásban volt. Másnap műtét, kivették a bal petevezetékem.
Ezt most csak azért írom le, mert nem mindenkinél egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!