Szerintetek mikor érdemes tesztelnem hogy 100 százalékra biztos legyek hogy terhes e vagyok vagy sem?
Mensim előtt 3 nappal lefeküdtem a pasimmal. Salynos a gumi elszakadt és most nagyon ideges vagyok hogy véletlen becsúszik egy baba. Múlt hét vasárnap kellett volna megjönnie (június 27.-én) de ma (július 4. )van pont egy hete h késik.(máskor is szokott késni kb 4-5 napokat de ez már több). 2 napja olyan érzésem van h meg fog jönni de semmi :( . Szúrkálja a hasam és fájnak a melleim is.
Szerintetek mikor teszteljek hogy 100 százalékra megtudjam hogy terhes e vagy vagy sem ???? Vagy esetleg még tanácsokat is szívesen olvasnék hogy mit lehetne tennem hogy megjöjjön. A válaszokat előre is köszönöm.
Elolvastam! De az emberi szervezet nem a papírforma szerint működik és ha ő tesztel akkor tesztel! Vannak kivételek! Én is az voltam! Pontosan tudtam mikor lettem terhes és a tesztem is mutatta!
Már bocsásd meg nekem de azzal senkinek nem árt ha tesztel és ha felesleges az is csak az ő bukszáját terheli!
Megnyugtatta és ez a lényeg! Egy aggódó nő nem mindig cselekszik a logika szerint! Én is ilyen aggódó nő voltam és 7 évig próbálkoztam, hogy terhes legyek! Nekem pontosan az aktus után 5 nappal pozitív lett a tesztem! Ilyen is van, pedig nekem is elmondták, hogy felesleges, nem volt az, a pozitív tesztem most épp az ágyában alszik!
Szép napot nektek!
"Mit vizsgálunk?
A hCG a terhes nő méhlepényében termelődő, hormon tulajdonságú fehérje. A terhességi teszt egy olyan speciális teszt, amellyel vérből vagy vizeletből ki lehet mutatni a hCG hormont, megerősítve ezáltal a terhesség tényét. A hormont kb. a menstruáció elmaradását követő 10. naptól kezdve lehet kimutatni, amikor a megtermékenyített petesejt beágyazódik a nő méhébe. Néhány módszerrel, illetve teszttel még ennél is korábban, akár egy héttel a fogamzást követően ki lehet mutatni a hCG-t."
Nekem is előbb kimutatta a papírforma szerinti 10-12 napnál!
Egy nő 2 dolog miatt idegeskedik nagyon, ha terhes akar és ha nem akar terhes lenni:-))
Szerintem is az a lényeg, hogy a magunk megnyugtatására akarjuk vagy nem a tesztet!
Én is örülök a kérdező örömének, hogy megúszta!:-))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!