Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor érdemes...

Szerintetek mikor érdemes tesztelnem hogy 100 százalékra biztos legyek hogy terhes e vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés

Mensim előtt 3 nappal lefeküdtem a pasimmal. Salynos a gumi elszakadt és most nagyon ideges vagyok hogy véletlen becsúszik egy baba. Múlt hét vasárnap kellett volna megjönnie (június 27.-én) de ma (július 4. )van pont egy hete h késik.(máskor is szokott késni kb 4-5 napokat de ez már több). 2 napja olyan érzésem van h meg fog jönni de semmi :( . Szúrkálja a hasam és fájnak a melleim is.

Szerintetek mikor teszteljek hogy 100 százalékra megtudjam hogy terhes e vagy vagy sem ???? Vagy esetleg még tanácsokat is szívesen olvasnék hogy mit lehetne tennem hogy megjöjjön. A válaszokat előre is köszönöm.

2010. júl. 4. 08:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam! De az emberi szervezet nem a papírforma szerint működik és ha ő tesztel akkor tesztel! Vannak kivételek! Én is az voltam! Pontosan tudtam mikor lettem terhes és a tesztem is mutatta!

Már bocsásd meg nekem de azzal senkinek nem árt ha tesztel és ha felesleges az is csak az ő bukszáját terheli!

Megnyugtatta és ez a lényeg! Egy aggódó nő nem mindig cselekszik a logika szerint! Én is ilyen aggódó nő voltam és 7 évig próbálkoztam, hogy terhes legyek! Nekem pontosan az aktus után 5 nappal pozitív lett a tesztem! Ilyen is van, pedig nekem is elmondták, hogy felesleges, nem volt az, a pozitív tesztem most épp az ágyában alszik!

Szép napot nektek!

2010. júl. 9. 10:15
 32/36 anonim ***** válasza:

"Mit vizsgálunk?

A hCG a terhes nő méhlepényében termelődő, hormon tulajdonságú fehérje. A terhességi teszt egy olyan speciális teszt, amellyel vérből vagy vizeletből ki lehet mutatni a hCG hormont, megerősítve ezáltal a terhesség tényét. A hormont kb. a menstruáció elmaradását követő 10. naptól kezdve lehet kimutatni, amikor a megtermékenyített petesejt beágyazódik a nő méhébe. Néhány módszerrel, illetve teszttel még ennél is korábban, akár egy héttel a fogamzást követően ki lehet mutatni a hCG-t."

2010. júl. 9. 10:41
 33/36 anonim ***** válasza:

Nekem is előbb kimutatta a papírforma szerinti 10-12 napnál!

Egy nő 2 dolog miatt idegeskedik nagyon, ha terhes akar és ha nem akar terhes lenni:-))

Szerintem is az a lényeg, hogy a magunk megnyugtatására akarjuk vagy nem a tesztet!

Én is örülök a kérdező örömének, hogy megúszta!:-))))))

2010. júl. 9. 11:19
 34/36 anonim ***** válasza:
Jó akkor lehet én vagyok régimódi és kivártam a napokat pedig akkor nekem se hiányzott volna egy baba pedig tudom az én hibám volt! Igen én is nagyon jól tudom, h van mikor hamarabb kimutatja persze, de az éremnek másik oldala is van mert azt mondják az a hátránya lehet, h sikerült teherbe esni, de lehet nem marad meg a baba és akkor az meg óriási fájdalom szerintem bár hangsúlyoznám nem voltam még terhes! Nem tudhatom milyen érzés! És neked meg gratulálok, h 7 év után összejött a baba és persze én is örülök a kérdező örömének csak én magamból indultam ki, mert én mikor attól féltem, h talán az vagyok inkább még rávártam 2 napot csak, h megnyugodjak, h tényleg nincsen! Én mikor a kérdésre válaszoltam sőt szerintem itt mindenki aki válaszol arra hagyatkozik ő mit tapasztalt, h gondolkodik! Ez csak egy vélemény volt az enyém! Nem kell rögtön letámadni mint hangsúlyozom én magamból indultam ki!
2010. júl. 9. 12:06
 35/36 anonim ***** válasza:
Köszönöm a gratulációt, és igen mindenkinek más e téren a tapasztalata. Nem állt szándékomban letámadni, ha ezt érezted bocsánat érte!
2010. júl. 9. 20:15
 36/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és azt is h örültök h nem lett semmi gondom. Én is gratulállok a babához és sok sok boldogságot nektek. puszii
2010. júl. 10. 01:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!