Szerintetek mikor érdemes tesztelnem hogy 100 százalékra biztos legyek hogy terhes e vagyok vagy sem?
Mensim előtt 3 nappal lefeküdtem a pasimmal. Salynos a gumi elszakadt és most nagyon ideges vagyok hogy véletlen becsúszik egy baba. Múlt hét vasárnap kellett volna megjönnie (június 27.-én) de ma (július 4. )van pont egy hete h késik.(máskor is szokott késni kb 4-5 napokat de ez már több). 2 napja olyan érzésem van h meg fog jönni de semmi :( . Szúrkálja a hasam és fájnak a melleim is.
Szerintetek mikor teszteljek hogy 100 százalékra megtudjam hogy terhes e vagy vagy sem ???? Vagy esetleg még tanácsokat is szívesen olvasnék hogy mit lehetne tennem hogy megjöjjön. A válaszokat előre is köszönöm.
Igazán nincs mit hisz komolyan együtt tudok veled érezni.
Szerintem nyugodj meg és meg fog jönni. :) Szoríttok neked. Még tesztelni nem teszteltem majd holnap reggel fogok aztán megírom h mi lett. :)) Köszi h te is szoríttasz nekem :)) Rendes vagy nagyon :)
Ma délelőtt 11kor teszteltem első vizeletből és negatív lett. :)
Szerintetek akkor megnyugodhatok ??
Ma van pont 11 napja h megtörtént a baleset.
Nem tudom h miért de csak egy kicsit sikerült megnyugodnom féllek h mégis terhes vagyok. :(
14:31:
Huhh, hát, én is örülnék a helyedben!
(én csak holnap reggel fogok tesztelni).
Egyébként azóta még nem jött meg?
Mert akkor talán vennék még egy tesztet,
és az is negatív, akkor biztos(abb)! :-)
Hát salynos még nem jött meg de úgy gondoltam h várok még egy hetet hátha így a teszt jóhíre után egy kicsit le tudok nyugodni és hátha megjön ha meg mégsem akkor csinállok mégegy tesztet (de bízom benne h erre nem lesz szükség) nagyon örülnék neki ha már megjönne.
Aztán majd megírod mi lett az eredményed ?? Szoríttok h neked is jóhíred legyen. :))
én akkor lettem a 3. gyerekkel terhes, mikor meg kellett volna jönnie. bocs, de ezt le kellett írnom.
egyébként mikor először szexeltem, nekem sem jött meg időben, én is beparáztam, uh meg minden volt, aztán 1 hét késéssel megjött. ilyenkor felborul a hormonháztartás is.
plusz idegeskedsz, tehát késni is fog. szerintem akció után 10-12 nappal tesztelj, ha addig nem jön meg, addigra talán kimutatja
Tesztelj egy 3-4 nap múlva megint, akkor már tuti lesz a válasz. Így azért még mindig lehet az, hogy nem fejeződött be a beágyazódás (ezzel most nem riogatni szeretnélek)
Ráadásul szerintem orvoshoz is el kéne menned, mert nem normális, hogy ilyen hosszú és rendszertelen ciklusaid vannak. 40 nap felett hormonvizsgálatot csinál az orvos
14:31:
Most teszteltem én is - negatív - ám én még csak
a 6. napnál tartok a dolog után...
Megpróbálom talán egy hét múlva még egyszer.
Remélem, Nálad nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!