Érdemes lenne tesztelnem?
Megjött, de a hőm nem esett, és kevés vérzésem is van. Piros, de nem olyan sok mint szokott. A mai nap volt 1x amikor egy kevés darabos is volt.
A mellem még érzékeny, inkább csak a bimbóm, és olyan, mintha szurkálna a mellbimbóm.
Neked van valami tüneted? Nekem csak a mell érzékenység!
van görbéd? megnézném
Igazság szerint mára még 1 tizedet le ment, de ennyire fönt még nem volt. Na, meg első két napban járni alig tudok, úgy folyik meg az első nap a görcsök mellett még hasmenésem és puffadásom is van, de ez most nem volt. Még a mai napon közepes/enyhének kéne lennie, de már csak a papíron van valami. Ráadásul olyan vagyok mint egy fúria, bár ez lehet attól is, h 2 hete dolgozom egyfolytában és alig aludtam.
Nekem ennél furábban alakult: [link]
Most azon gondolkozom, h megint hormonális problémám lesz. Már volt párszor, h a vérzés megmaradt olyan pecsételő-enyhe vérzés formájában, amit végül progeszteronnal kellett megállítani. Akkoriban nem mértem a hőm, így nem tudom, h milyen lehetett a görbe. Ma van egy kis görcsölésem, de nincs vérzés. Ma a Boots-ig el sem tudok jutni, h tesztet vegyek, a közeli patikába meg azért nem megyek, mert az idősekotthonából, ahol dolgozom mindenki odajár. Nem akarok hülye híreszteléseket. Így is már egy éve nyomják, h szülnöm kéne. Jó lenne, de ha egyszer nem jön össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!