Érdemes tesztelnem vagy várjak még?
40 napra, szombaton jött meg a "mensim". Azért raktam idézőjelbe, mert reggel megjött, alig volt valami. vasárnap és tegnap megint alig volt valami, mára meg barnás folyásom van. a mensi se volt a megszokott, más volt a színe is(barnáspiros), meg csak picit volt darabkás, máskor meg jóformán egybe leválik a nyálkahártyám (bocsi a nyers fogalmazásért). a ciklusaim ált.32-34 naposak nemtúl rendszeres. mellfájdalmam elmúlt viszont nagyon viszketnek. ja és annyi még hogy visszatért a hasszúrkálás is, ami szombaton elmúlt.
Érdemes tesztelnem? vagy mit mondtok? volt így valaki?
Nekem amikor nem vártam volt két nap pecsételős vérzésem. El is könyveltem, hogy na most nem sikerült. De a mellfeszülés nagyon nem akart szűnni, így a pecsételgetés után egy héttel csináltam tesztet, és pozi lett.
Szóval szerintem tesztelj, jobb mint a bizonytalanság.
Drukkolok.
Én délutániból semmiképpen nem csinálnék, tudom milyen nehéz másnap reggelig várni.
De mondom, ez én vagyok, szóval ha úgy érzed, akkor csinálj egyet most délután, esetleg ha negatív lenne, akkor biztonság kedvéért reggel még egyet. Ha az is negatív, akkor szerintem ideje lenne elmenni orvoshoz! :S
akkor megvárom a reggelt :S bár nehéz lesz....dokihoz meg menni fogok jövőhéten amikor visszajön a szabadságáról.
Köszi az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!