Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes tesztelnem vagy...

Érdemes tesztelnem vagy várjak még?

Figyelt kérdés

40 napra, szombaton jött meg a "mensim". Azért raktam idézőjelbe, mert reggel megjött, alig volt valami. vasárnap és tegnap megint alig volt valami, mára meg barnás folyásom van. a mensi se volt a megszokott, más volt a színe is(barnáspiros), meg csak picit volt darabkás, máskor meg jóformán egybe leválik a nyálkahártyám (bocsi a nyers fogalmazásért). a ciklusaim ált.32-34 naposak nemtúl rendszeres. mellfájdalmam elmúlt viszont nagyon viszketnek. ja és annyi még hogy visszatért a hasszúrkálás is, ami szombaton elmúlt.

Érdemes tesztelnem? vagy mit mondtok? volt így valaki?

2011. aug. 2. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem amikor nem vártam volt két nap pecsételős vérzésem. El is könyveltem, hogy na most nem sikerült. De a mellfeszülés nagyon nem akart szűnni, így a pecsételgetés után egy héttel csináltam tesztet, és pozi lett.

Szóval szerintem tesztelj, jobb mint a bizonytalanság.

Drukkolok.

2011. aug. 2. 12:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Őszintén! Szerintem kicsi az esély a babára!
2011. aug. 2. 13:01
 3/8 A kérdező kommentje:
ha délután csinálnám már kimutatná a teszt?? nem biztos hogy reggelig tudnék várni, ott motoszkál bennem hogy mi van ha babát várok és barnázok ami ugye nagyon nem jó......bár semmi görcs, néha szúr a hasam......
2011. aug. 2. 13:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én délutániból semmiképpen nem csinálnék, tudom milyen nehéz másnap reggelig várni.

De mondom, ez én vagyok, szóval ha úgy érzed, akkor csinálj egyet most délután, esetleg ha negatív lenne, akkor biztonság kedvéért reggel még egyet. Ha az is negatív, akkor szerintem ideje lenne elmenni orvoshoz! :S

2011. aug. 2. 13:06
 5/8 A kérdező kommentje:

akkor megvárom a reggelt :S bár nehéz lesz....dokihoz meg menni fogok jövőhéten amikor visszajön a szabadságáról.

Köszi az eddigi válaszokat

2011. aug. 2. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Feltétlenül írd meg az eredményt holnap reggel, és így ismeretlenül is nagyon szúrkolok, hogy azt a 2 csíkot lásd reggel!!!!!!
2011. aug. 2. 14:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon halvány a második csík.....holnap után reggel megint tesztelek egyet, jövőhéten meg doki....Medi-lab-bal teszteltem, de hallottam róla hogy sokszor mutat álpozitívat :/ na majd 2 nap múlva, nem tudom most mi van, mert visszatértek a hasszúrkálások. na majd kiderül...köszönöm a drukkolást :) de nem reménykedem, már 3 hónappal ezelőtt feladtam egy kicsit, hogy terhes leszek :( szóval biztos hogy nem beképzelem ezeket. Volt hogy már tutira biztos voltam hogy most baba van mert olyan "tüneteket" produkált a szervezetem, vagyis én. nade, majd péntek reggel kiderül mi van vagy mi nincs
2011. aug. 3. 07:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi van veledÍ? Mi lett az "eredmény"?
2011. aug. 6. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!