Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor érdemes...

Szerintetek mikor érdemes tesztelnem hogy 100 százalékra biztos legyek hogy terhes e vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés

Mensim előtt 3 nappal lefeküdtem a pasimmal. Salynos a gumi elszakadt és most nagyon ideges vagyok hogy véletlen becsúszik egy baba. Múlt hét vasárnap kellett volna megjönnie (június 27.-én) de ma (július 4. )van pont egy hete h késik.(máskor is szokott késni kb 4-5 napokat de ez már több). 2 napja olyan érzésem van h meg fog jönni de semmi :( . Szúrkálja a hasam és fájnak a melleim is.

Szerintetek mikor teszteljek hogy 100 százalékra megtudjam hogy terhes e vagy vagy sem ???? Vagy esetleg még tanácsokat is szívesen olvasnék hogy mit lehetne tennem hogy megjöjjön. A válaszokat előre is köszönöm.

2010. júl. 4. 08:33
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
0%
még az előt mielőtt már késő nem lesz :D
2010. júl. 4. 08:40
 2/36 anonim ***** válasza:
Ha a menszi előtt 3 nappal volt az aktus akkor nagy valószínűséggel nem vagy terhes. Attól függ, hogy milyen a ciklusod? 28 napos?
2010. júl. 4. 08:55
 3/36 A kérdező kommentje:
Hát 33 általában de volt olyan is h salynos a 41. napra jött csak meg. Reméllem tényleg igazad lessz és nem lesz semmi gond .. Nagyon köszönöm a válaszodat. Az első válaszolónak meg csak annyit írnék hogy máskor ha nem tudsz adni rendes választ akk inkább ne írj. Bocs nagyon ideges vagyok és ilyenkor nem tudok viccelődni.
2010. júl. 4. 09:12
 4/36 anonim ***** válasza:
szerintem nem leszel terhes, nagyon ritka amikor mensi előtt fogan meg valaki
2010. júl. 4. 11:41
 5/36 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszi a választ egy kicsit már sikerült megnyugodnom.

De akkor szerinted mi lehet az oka h ennyit késik ??

2010. júl. 4. 12:21
 6/36 anonim válasza:

Szia

Nekem most ugyanilyen problémám van...

3 nappal a menstruáció előtt szeretkeztünk,

bár még megszakításosnak sem nevezném, igazából

"hancúroztunk egy kb. 3 percet a vízben",

mindenfajta védekezés nélkül, ám akkor már volt

egy kevés, tényleg nagyon kevés barnás vérzésem,

ami rögtön utána elmúlt, s most még csak folyásom

sincs, pedig annak kellene lennie, főleg így a

menstruáció előtt. Ma kellett volna megjönnie, de

nem történt semmi. Aggódom, nagyon, hogy valami

"előspicc" mégis bejuthatott...

Ez talán hülyeség, de úgy tudom, hogy a gyakori

szeretkezések során a spermiumok gyengülnek,

vagyis az erősek már az elején "elmennek", és

így kevésbé életképesek maradnak...

Reménykedem benne, hogy így van, s hogy akkor

nem is eshettem teherbe...

Volt már, hogy késett egy hetet is, de most, hogy

apró vérzés is volt, és az elmúlt, félek, hogy talán

ezért...

2010. júl. 4. 14:31
 7/36 anonim ***** válasza:

Ha a menszid nem szabályos akkor csak simán késik, ne aggódj, szerintem tuti, hogy nem vagy az. Vegyél egy tesztet, az majd megnyugtat.

A szeretkezés a menszi előtt volt vagy a várt menszi előtt?

2010. júl. 4. 14:59
 8/36 A kérdező kommentje:

Jaj nagyon köszönöm a biztatást sokat jelent. Reméllem igazad lessz és nem lesz semmi gond.

Hát a 31. napon történt a baleset és 33. napon kellett volna megjönnie de ritkaság h pontosan megjön salynos mindig késik 4-5 napot. :(

2010. júl. 4. 15:44
 9/36 A kérdező kommentje:
14:31-esnek írnom szerintem te megnyugodhatsz. Nekem mindenki azt mondta h menszi előtt nagyon kicsi az esély teherbe esni mert nincs mi megtermékenyüljön. És szerintem ez igaz de én mégis félek mert bennem elment a pasim és a gumi is elszakadt szóval nekem valamivel gázosabb a dolog. "Előspriccből" meg szerintem mégkisebb az esély teherbe esni. Szerintem csak simán késik egy kicsit. De ha nem tudsz megnyugodni akkor én is csak azt tudom tanácsolni amit a többiek nekem hogy tesztelj egy hét múlva. De szerintem te megnyugodhatsz tudom h nem könnyű mert én sem tudok teljesen megnyugodni. Szoríttok h ne legyen semmi gondod és megjöjjön.
2010. júl. 4. 16:00
 10/36 anonim válasza:

14:31 es vagyok:

Nos, nagyon köszönöm, hogy a nagy rettegés közepette is írtál nekem! Nagyon félek, mert 2 napja késik, bár volt már ilyen, most mégis valahogy másabb...

Remélem Nálad sem lesz gond - tesztet nem próbáltad még?

Remélem Neked (is) csak felesleges aggodalom! Remélem...

2010. júl. 5. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!