Szerintetek mikor érdemes tesztelnem hogy 100 százalékra biztos legyek hogy terhes e vagyok vagy sem?
Mensim előtt 3 nappal lefeküdtem a pasimmal. Salynos a gumi elszakadt és most nagyon ideges vagyok hogy véletlen becsúszik egy baba. Múlt hét vasárnap kellett volna megjönnie (június 27.-én) de ma (július 4. )van pont egy hete h késik.(máskor is szokott késni kb 4-5 napokat de ez már több). 2 napja olyan érzésem van h meg fog jönni de semmi :( . Szúrkálja a hasam és fájnak a melleim is.
Szerintetek mikor teszteljek hogy 100 százalékra megtudjam hogy terhes e vagy vagy sem ???? Vagy esetleg még tanácsokat is szívesen olvasnék hogy mit lehetne tennem hogy megjöjjön. A válaszokat előre is köszönöm.
Nagyon szépen köszi a választ egy kicsit már sikerült megnyugodnom.
De akkor szerinted mi lehet az oka h ennyit késik ??
Szia
Nekem most ugyanilyen problémám van...
3 nappal a menstruáció előtt szeretkeztünk,
bár még megszakításosnak sem nevezném, igazából
"hancúroztunk egy kb. 3 percet a vízben",
mindenfajta védekezés nélkül, ám akkor már volt
egy kevés, tényleg nagyon kevés barnás vérzésem,
ami rögtön utána elmúlt, s most még csak folyásom
sincs, pedig annak kellene lennie, főleg így a
menstruáció előtt. Ma kellett volna megjönnie, de
nem történt semmi. Aggódom, nagyon, hogy valami
"előspicc" mégis bejuthatott...
Ez talán hülyeség, de úgy tudom, hogy a gyakori
szeretkezések során a spermiumok gyengülnek,
vagyis az erősek már az elején "elmennek", és
így kevésbé életképesek maradnak...
Reménykedem benne, hogy így van, s hogy akkor
nem is eshettem teherbe...
Volt már, hogy késett egy hetet is, de most, hogy
apró vérzés is volt, és az elmúlt, félek, hogy talán
ezért...
Ha a menszid nem szabályos akkor csak simán késik, ne aggódj, szerintem tuti, hogy nem vagy az. Vegyél egy tesztet, az majd megnyugtat.
A szeretkezés a menszi előtt volt vagy a várt menszi előtt?
Jaj nagyon köszönöm a biztatást sokat jelent. Reméllem igazad lessz és nem lesz semmi gond.
Hát a 31. napon történt a baleset és 33. napon kellett volna megjönnie de ritkaság h pontosan megjön salynos mindig késik 4-5 napot. :(
14:31 es vagyok:
Nos, nagyon köszönöm, hogy a nagy rettegés közepette is írtál nekem! Nagyon félek, mert 2 napja késik, bár volt már ilyen, most mégis valahogy másabb...
Remélem Nálad sem lesz gond - tesztet nem próbáltad még?
Remélem Neked (is) csak felesleges aggodalom! Remélem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!