Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor érdemes...

Szerintetek mikor érdemes tesztelnem hogy 100 százalékra biztos legyek hogy terhes e vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés

Mensim előtt 3 nappal lefeküdtem a pasimmal. Salynos a gumi elszakadt és most nagyon ideges vagyok hogy véletlen becsúszik egy baba. Múlt hét vasárnap kellett volna megjönnie (június 27.-én) de ma (július 4. )van pont egy hete h késik.(máskor is szokott késni kb 4-5 napokat de ez már több). 2 napja olyan érzésem van h meg fog jönni de semmi :( . Szúrkálja a hasam és fájnak a melleim is.

Szerintetek mikor teszteljek hogy 100 százalékra megtudjam hogy terhes e vagy vagy sem ???? Vagy esetleg még tanácsokat is szívesen olvasnék hogy mit lehetne tennem hogy megjöjjön. A válaszokat előre is köszönöm.

2010. júl. 4. 08:33
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:

Kedves utolsó válaszíró...

tisztában vagyok vele, hogy még korai,

s meg fogom próbálni újból (nem pont ezen

fogok spórolni, és 1800 Ft-ot megér nekem 2 teszt...)

2010. júl. 7. 11:14
 22/36 anonim ***** válasza:
35%
Egyáltalán nem kötekedni akarok én veled, de akkor minek csináltad meg????? Pozitív egyértelmű, h nem lesz hiszen még be se ágyazódhatott ha van is a negatív meg így se úgy se fog megnyugtatni lévén, h korán csináltad meg! Nő vagyok, de azért néha nem értek meg bizonyos nőket! Na mindegy! Tényleg nem bántásként írtam csak hát felesleges volt megcsinálni!
2010. júl. 7. 12:06
 23/36 anonim válasza:

Mint már mondtam, TISZTÁBAN VAGYOK VELE, hogy korán csináltam...

Csupán a körülöttem lévőket kellett "megnyugtatnom",

s bőven elég, ha majd én küszködöm a következményekkel,

ha egyszer mégsem lesz negatív...

Mindenkinek szép napokat...

2010. júl. 7. 12:13
 24/36 A kérdező kommentje:

12:06-osnak írnom: Gondolom te még nem voltál ilyen helyzetben. Elhiszem h nem kötekedni akartál a másik csajjal de viszon egy kicsit ha belegondolsz szerintem te is ideges lennél és nem bírnád ki h ne csinálj egy tesztet sem. Mert amúgy szerintem neki 2 hét után sem fog kimutatni semmit hiszen nekem belement az összes cucc (mert elszakadt a gumi) és én is mensi előtt voltam mint ő és neki meg csak egy nagyon pici előspricc ment be de azért meg tudom őt érteni h ideges.

14:31-esenek írom: Nyugodj meg és hidd el nekem h meg fog jönni. Én a tegnapi tesztelés után megnyugodtam és ma reggelre már meg is jött :))) Már csak azon parázok h minden úgy történjen ahogy az ezelőtti mensminél és akkor 100%-ra biztos lehetek h nincs baba.

Egyépként mindenkinek köszönöm a válaszokat kedvesek vagyok. Mensim után majd megyek dokihoz mert igazatok van h tényleg nem normális h ennyit késik. Bár az is lehet h még nem állt be mivelhogy elég fiatal vagyok még. De azért inkább jobb ha a dokitől fogom hallani h nincs semmi gond (reméllem ezt lessz a válasza).

2010. júl. 7. 12:43
 25/36 anonim ***** válasza:
33%
De képzeld voltam már ilyen helyzetben! és kivártam míg tesztelhettem, mert nagyon jól tudtam, h aktus után 6 v 10 nappal még nem a valós eredményt fogja kimutatni! Egyébként igen én is majdnem belehaltam, h teszteljek, de nem tettem, mert tudtam, h semmi értelme! és tényleg nem bántásból írtam!
2010. júl. 7. 19:32
 26/36 A kérdező kommentje:
Oké oké bocs én sem bántásból írtam senkinek nem akarok rosszat. Csak nagyon nehéz az ilyen helyzet amit ezek szerint te is tudsz.
2010. júl. 7. 21:58
 27/36 anonim válasza:

14:31:

Ma nekem is megjött, ha vége a menstruációmnak,

nézek egy tesztet is - addigra legalább pont

időben leszek vele.

Örülök, hogy Neked (se) lett semmi gondod!!

2010. júl. 8. 16:52
 28/36 A kérdező kommentje:

Én is örülök h neked is megjött.

Szerintem nem szükséges tesztelned dhe ha csak úgy tudsz teljesen megnyugodni akkor nem vesztesz vele semmit. :)

2010. júl. 9. 02:11
 29/36 anonim ***** válasza:

A 12.06 -osnak írom és nem kötekedni akarok de akkora marhaságot ír, hogy az hihetetlen!A teszt nem a beágyazódást mutatja ki hanem a hcg hormont! Az a terhesség elejétől van, nekem a teszt a nemvárt menstruáció napján kimutatta egyértelmű pozitív volt!! Ha terhes leszel egyből elkezd termelődni a hcg!Tájékozódj és utána kritizálj!!

A kérdezőnek meg csak annyit, hogy örülök, hogy nincs több para!! :-))))

Tudtam, hogy nem lesz gond! :-)))

2010. júl. 9. 08:01
 30/36 anonim ***** válasza:

[link]

08:01-es válaszolónak akkor olvasd el ezt! Én ezt arra írtam aki aktus után 6 nappal végezte el a tesztet!

2010. júl. 9. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!