Miért mondanak mást az orvosok?
Figyelt kérdés
Ha az embernek abortusza van,akkor az orvosok csak sorolják hogy mennyi kockázata van( vetélés,méhen kivüli terhesség,meddőség stb) de ha valakinek elhal a babája,akkor meg azt mondják,hogy a művi befejezésnek semmi hátránya,sőt még előnyös is,mert ki van tisztitva az ember méhe! Pedig ugyanaz a beavatkozás mind a kettőnél,nem? Akkor hogy van ez?2008. nov. 5. 18:18
1/3 Grófházy válasza:
Nekem is elhalt a babám.Azt mondta nekem is,hogy jobbak az esélyek,mivel új nyálkahártya fogja várni a kis jövevényt.Én elég fiatal terhes voltam,ezért nem kellett kaparni,hanem vákummal kiszívták.Nem hiszem,hogy a mai modern technikák még mindig ennyire veszélyesek lennének.Régebben tudatlanabbak voltak e téren,és sokkal kevesebb technika állt az orvosok rendelkezésére.
2/3 anonim válasza:
Ez azért van mert az abortuszt mindenki elítéli! Holott majdnem ugyanaz történik ha elhal a magzat. Kiszívják vákummal mindkét esetben. Viszont egy abortuszt el lehet kerülni,a vetélésről pedig csak a szervezetünk tehet.
3/3 anonim válasza:
Szerintem, az is különbség, hogy egész másképnt reagál a két esetben a szervezet egy idegen test megjelenésére. Missed ab-nál kilöki, nem fogadja be, valami miatt (millió oka lehet), míg az abortusznál befogatta volna, klappolt volna minden geneteikalilag, és úgy, ennek ellenére szedik ki onnan a babát.
Ezt azért nem érdemes elfelejteni!
A szervezet akarta, a másik esetben pedig nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!