Fiam 6 hósan állt fel először, és elméletileg amit magától csinál, azzal nincs gond, ezt mondják, de én nem vagyok nyugodt. Beszélt valaki esetleg ortopéd orvossal erről?
Az én lányom is akkor állt fel, nem értem miért lenne ez gond?!
2010. jún. 29. 21:38
2/21 anonim válasza:
Nagyon várom a válaszaidat,amiket kapsz majd,Én is akartam kérdezni.Az Én fiam 6 és fél hósan állt fel először.Engem köldöksérvvel riogatnak..
2010. jún. 29. 21:40
3/21 anonim válasza:
Az ortopéd doki szerint semmi nem okoz problémát, amit a gyerek magától csinál. Azt mondta, a kicsik ösztönösen tudják, mikor áll készen a szervezetük egy-egy nagymozgásra, és csak akkor csinálják meg. Ártani csak az erőltetés árthat.
2010. jún. 29. 21:47
4/21 anonim válasza:
Ha feszesek, kötöttek az izmai, attól is felállhat ilyen hamar.
2010. jún. 29. 22:12
5/21 anonim válasza:
Nem kell törődni a riogatásokkal!
Az én lányom is ennyi idősen állt fel, 10 hónaposan ment kapaszkodás nélkül, erre például már halottam olyat, hogy meggörbül tőle a lába... No az övé gyönyörű egyenes.
Most már 4 éves, semmiféle testi elváltozása, hibája nincsen, mozgása tökéletes.
Úgyhogy ne aggódj, inkább legyél büszke, hogy ilyen erős a babád! Egyébként mostanában egyre erősebbek a kisbabák, egyre gyakoribb, hogy már jóval a "várt" időpont előtt csinálnak mozgásokat.
2010. jún. 30. 06:25
6/21 A kérdező kommentje:
Sokan emlegetik az ortopédiát. Bár konkrétumot nem igazán mondanak, talán az "O" lábat, bár utóbbiban én nem hiszek, de ezt mondja meg egy orvos.
2010. jún. 30. 09:29
7/21 anonim válasza:
Nekem ez egy kicsit magas,pedig 4 gyerekem van s ők is hamar kedtek járni.
2010. júl. 1. 11:18
8/21 anonim válasza:
Amit egy baba magától csinál az sosem baj. Ha ülni akar vagy állni elég erős hozzá, ne aggódj nem baj!!
2010. júl. 1. 11:28
9/21 anonim válasza:
az én kisfiam 5 hónaposan állt fel először. Nem vittem orvoshoz felesleges. a babák nem egyformák...
2010. júl. 1. 11:54
10/21 anonim válasza:
Bocsánat offolok.
És ha a baba fel akarna ülni, állni de nem tud csak sír ha fektetni akarom. Ha az ölemben van kúszik ki a kezemből és akkor lecsúsztatom a földre és áll(rendesen a talpán és emelgeti lépéshez hasonlóan a lábacskáit, szinte alig tartom), vigyorog, nézelődik semmi baja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!