Ha egy olyan férfitól lettem terhes, aki rendszeresen füvezik, attól még lehet egészséges a baba? Én egészségesen élek,5 hetes vagyok, nem cigizem, nem iszom.

Te is olvasd el azokat a tudomanyos cikkeket, szandekosan nem irtam le, milyen eredmenyek szulettek, de a valaszodbol az derul ki, higy ha veszed a faradsagot es rakeresel, nagyon is meg fogsz lepodni!
Igaz, nem art ha jol megy az angol, mert sajnos, nem magyarul publikaltak oket! ;)

Annyit meg hozzatennek, hogy egeszseges taplalkozassal nem lehet jo iranyba befolyasolni a magzat fejlodeset, sot egeszeges taplalkozas esten terhesvitaminra sincs szukseg!
Ellenben a helytelen taplalkozassal, ami ugye rossz hatassal lehet a fejlodesre, de ez sem torvenyszeruen alakul ki, sok minden egyuttes fuggvenye.
Szoval, az egeszseges taplalkozast megcse..heti a kerdezo... ez alap, nem segiti az embrionalis fejlodest!

#51 és én mégis mi a jó frászért olvasgassak ilyeneket, amikor már 5 és fél éve boldogít az energiától kicsattanó, egészséges kisfiam és azóta se tervezek újra teherbe esni? :D Azért, hogy kicsit kioktathass másokat, mert te annyira szent vagy, hogy biztosan soha nem szívtál, nem alkoholizáltál, nem cigiztél, nem nyugtatóztad magad? Ha már ott tartunk, hogy Magyarországra milyen statisztikák jellemzőek, tegyük már azt is hozzá, hogy minden második (!) ember ÉL valamilyen káros szerrel (és ebbe most beletartozik a cigi is, a pia is, a gyógyszer-függőségek is). Mégsem fogyatékos fél Magyarország :) El lehet gondolkodni, és nem bebeszélni egy terhes lánynak, hogy mindenképpen beteg gyereke lesz. Nekem jött volna annak idején valaki ilyen szöveggel, az megnézhette volna utána magát fogak nélkül!
Szerintem mostmár ha beütött a krach (védekezés nélküli szexre gondolok, amiből fiatalkori terhesség lett), akkor mostmár csak pozitivan. Nem terhesen kell a negatív dolgokon agyalni, hanem esetleg előtte! ;) Gondolom, a kérdezőnek mára már kisebb gondja is nagyobb annál, hogy rémisztő külföldi cikkeket olvasgasson a terhessége második trimeszterében, amikor már elvetetni se tudja, ha hirtelen meggondolja magát akkor sem!

Na kedves Utolso,
nem olvastam vegig a valaszod, de elarulom neked, h sok tanulmany pozitiv mellekhatasokrol is beszamol, noha meg nem vizsgaljak ezt oly regota, h relevans legyen...stb olvass, tanulj, mert buta vagy!!! no ezert a lofaszert kene befognod a pofad mielott nekiallsz okoskodni,
Udv,
Egy 12 evig fuggo, nem csak fuahasznalo ;)

Na itt van tessek, ennyit kellett volna csinalni, mielott nekiallsz okoskodni, bar lehet 5 ev alatt sikeresen elpusztittotad az osszes agysejtedet, ugye ez lehetseges, ha alapban sem volt sok...
Magyar oldal, mivel csodalkoznek, ha ertelnel angolul, nem is hiteles forras, ellenben a lap aljan pirossal jelolt linkekkel, ha lesz ra idod, probald meg olvasgatni, bizz magadban, menni fog, sok sikert, kitartas! :)

#54-55 ezesetben elnézésedet kérem! Nem olvastam végig a cikket, mert egész egyszerűen nem érdekel már. Lassan 6 éve, hogy nem szívok és nem élek semmilyen káros szerrel (pontosan az 5 esztendős fiam adott erre nyomós okot!), így ez az írás engem már 6 éve nem érint, ezt büszkén jelentem ki. Ugyanakkor elég unintelligens személyről árulkodik az is, hogy lebutázol látatlanban és azt feltételezed rólam, hogy nem tudok angolul.... Kedves válaszoló, felvilágosítanálak, hogy mielőtt szültem 3 évet dolgoztam Londonban. Innentől kezdve kitalálhatod, mennyire szar is az angolom. :)
De mégegyszer mondom, elnézésedet kérem, valamit én értettem félre és azt hittem, újból a rosszindulatú kommentelő akarja riogatni ezt a szerencsétlen kérdezőt, aki ezer százalék, hogy már rég máson agyal (például hogy hogyan készüljön fel egy kisgyerekre az életében ) , mint azon, egésszéges lesz-e vajon. Mi több, ha jól számolok, már a második trimeszterben van.
És nem, nem szívtam el az agyamat 5 év alatt, mert tudod, egy gyerek nem abból áll, hogy leteszem aludni és utána azt csinálok amit akarok. Nem így van ez. Én már keltem fel éjjel fél 2 kor és rohantam már vele az ügyeletre amikor annyira beteg volt. Szerinted egy felelősségteljes édesanya nem számol az ilyen vészhelyzetekkel? Én azóta italhoz sem merek nyúlni, hogy gyerekem van, nemhogy drogokhoz, és hozzá teszem így a legvégén, hogy kőkemény drogos tizenéves voltam anno....Szóval pacsi! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!