Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy olyan férfitól lettem...

Ha egy olyan férfitól lettem terhes, aki rendszeresen füvezik, attól még lehet egészséges a baba? Én egészségesen élek,5 hetes vagyok, nem cigizem, nem iszom.

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve, mert terhes lettem a barátomtól, aki füvezik. 5 hetes vagyok, a fogantatás sikeresen megtörtent. Azt mondják, ha a fogantatás sikeres, akkor már 90%-ban az én életvitelemen múlik az, hogy egészséges legyen a gyermekem. Egyáltalán nem terveztük, de akkor is összejött, ez a gyerek JÖNNI akar... Abortusz ellenes vagyok, gyilkosságnak tartom, ahogy sokan mások is.. Szívem szerint nem szeretném elvetetni, bár anyám eléggé kivan bukva rám a terhességem miatt (nagyon fiatal vagyok, iskolás).
2018. okt. 26. 16:00
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
85%

Lehet egeszseges, persze.

Hany eves vagy?

2018. okt. 26. 16:02
 2/59 anonim ***** válasza:
74%

Barátnőm drogos apától szellemi fogyatékos gyereket szült 16 évesen.

Ezt akarod?

2018. okt. 26. 16:08
 3/59 anonim ***** válasza:
81%
Persze, hogy lehet egészséges. De amúgy mennyi idős vagy pontosan? Mert nem mindegy, hogy pl. 14 vagy 17 vagy. Hogyan akarod felnevelni a gyereket? Mik az anyagi terveid?
2018. okt. 26. 16:11
 4/59 anonim ***** válasza:
90%
Lehet egészséges, de okosabb döntés lett volna ilyen pasi mellett védekezni inkább. Anyukádat megértem mondjuk, én sem lennék elragadtatva.
2018. okt. 26. 16:18
 5/59 anonim ***** válasza:
31%
ugyan már, ha engedi, hogy fiatalon egy narkóssal összeállj, pont az fogja anyádat érdekelni, hogy terhes maradtál-e...
2018. okt. 26. 16:22
 6/59 anonim ***** válasza:
94%

Egyáltalán nem terveztük, de akkor is összejött, ez a gyerek JÖNNI akar...

Rossz kifogás. Normális védekezés mellett nem leszel terhes.

2018. okt. 26. 17:27
 7/59 anonim ***** válasza:
90%
Lehet egészséges, de normális fiút nem találtál?
2018. okt. 26. 17:27
 8/59 anonim ***** válasza:
31%
Lehet egészséges, de sajnos nagy esélye van, hogy beteg lesz. Olyan nincs, hogy egy petesejt meg akar termékenyülni, legfeljebb a rossz vagy semmilyen védekezés miatt bekövetkezik. Anyukád véleményére hallgass, hiszen ő fog eltartani téged és a gyerekedet is. Ha kiskorú vagy, ő lesz a gyámja és ő dönthet mindenről vele kapcsolatban. Ha nem akarja, akkor nem köteles eltartani és felnevelni.
2018. okt. 26. 17:33
 9/59 anonim ***** válasza:
97%
Kitört az őszi szünet, hurra!
2018. okt. 26. 17:38
 10/59 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon fiatal vagy és iskolás, anyukád nem csoda h ki van bukva hiszen a nyakába akasztod a gyereket akit világra hozol..az apja egy füvés..

Inkább azon gondolkodj el hogy annyi évesen ahány vagy ..hajlandó vagy -e feladni a fiatalságod h neveled a gyerekedet aki vagy egészséges lesz vagy (?!)vagy szimplán meggyártottátok felelőtlenségből és anyádra hagyod a munka többi részét..a tanuláson járt vona inkább ennyire az eszed ..akkor most nem lennél nagyon kétségbe esve.abortusz ellenes?Igen én is de ha az én lányom lenne ennyire "okos" a fülénél fogva rángatnám az orvosig..nem vagy nagykorú tehát a döntés joga az övé..hiszen nem te dolgozol és eteted magad hanem ő tart el téged .hogy várhatod h a te felelőtlenségedből még egy gyereket neveljen fel?

sajnálom ha nyers vagyok de ezt én ki se mertem volna írni a helyedben

várható volt h ilyen reakciókat vált majd ki

2018. okt. 26. 18:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!