Ha egy olyan férfitól lettem terhes, aki rendszeresen füvezik, attól még lehet egészséges a baba? Én egészségesen élek,5 hetes vagyok, nem cigizem, nem iszom.

Lehet egeszseges, persze.
Hany eves vagy?

Barátnőm drogos apától szellemi fogyatékos gyereket szült 16 évesen.
Ezt akarod?

Egyáltalán nem terveztük, de akkor is összejött, ez a gyerek JÖNNI akar...
Rossz kifogás. Normális védekezés mellett nem leszel terhes.

Nagyon fiatal vagy és iskolás, anyukád nem csoda h ki van bukva hiszen a nyakába akasztod a gyereket akit világra hozol..az apja egy füvés..
Inkább azon gondolkodj el hogy annyi évesen ahány vagy ..hajlandó vagy -e feladni a fiatalságod h neveled a gyerekedet aki vagy egészséges lesz vagy (?!)vagy szimplán meggyártottátok felelőtlenségből és anyádra hagyod a munka többi részét..a tanuláson járt vona inkább ennyire az eszed ..akkor most nem lennél nagyon kétségbe esve.abortusz ellenes?Igen én is de ha az én lányom lenne ennyire "okos" a fülénél fogva rángatnám az orvosig..nem vagy nagykorú tehát a döntés joga az övé..hiszen nem te dolgozol és eteted magad hanem ő tart el téged .hogy várhatod h a te felelőtlenségedből még egy gyereket neveljen fel?
sajnálom ha nyers vagyok de ezt én ki se mertem volna írni a helyedben
várható volt h ilyen reakciókat vált majd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!