Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy olyan férfitól lettem...

Ha egy olyan férfitól lettem terhes, aki rendszeresen füvezik, attól még lehet egészséges a baba? Én egészségesen élek,5 hetes vagyok, nem cigizem, nem iszom.

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve, mert terhes lettem a barátomtól, aki füvezik. 5 hetes vagyok, a fogantatás sikeresen megtörtent. Azt mondják, ha a fogantatás sikeres, akkor már 90%-ban az én életvitelemen múlik az, hogy egészséges legyen a gyermekem. Egyáltalán nem terveztük, de akkor is összejött, ez a gyerek JÖNNI akar... Abortusz ellenes vagyok, gyilkosságnak tartom, ahogy sokan mások is.. Szívem szerint nem szeretném elvetetni, bár anyám eléggé kivan bukva rám a terhességem miatt (nagyon fiatal vagyok, iskolás).
2018. okt. 26. 16:00
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
De ne feledd, ma en, holnap TE! Te is kerulhetsz ilyen helyzetbe !
2018. okt. 28. 15:10
 32/59 anonim ***** válasza:
62%
Tesóm 18 évesen szült, a párja füvezett ő nem. Egészséges fiút szült, rá másfél évre egészséges kislányt.
2018. okt. 28. 15:17
 33/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen MINDEN kedves normális válaszolónak a választ! Holnap rákerdezek a dokinál, hogy hogyan tudnám minél jobban befolyásolni az egészségét, de már most szedem a terhesvitaminokat is, nem bulizom, nem iszom! Egészséges LEsz!!!! :)
2018. okt. 28. 15:21
 34/59 A kérdező kommentje:
Ja és ha már itt tartunk, hozzá kell tennem, pont azért tettem magasról a védekezésre, mert a doki azt mondta, nehezen eshetek én bármikor is teherbe! Megtörtent a CSODA mégis. Hülye lennék elvetetni!
2018. okt. 28. 15:29
 35/59 anonim ***** válasza:
55%
Elég érdekes ahogy itt kioktatsz mindenkit, mikor te meg nem védekeztél csak azért mert elvileg nehezen eshetsz teherbe :D
2018. okt. 28. 16:37
 36/59 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, úgy 'beszelsz' mint ha okos lennél kioktatsz itt mindenkit, todod, okosnak jár a cukorka, a hülyéknek meg csak a szája. A 'ma én, holnap te' - mondatra pedig annyit reagálva, okos emberek nem kerülnek ilyen helyzetbe mint te, jobb ha tudod!
2018. okt. 28. 17:13
 37/59 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, tudjuk diplomata talpraesett, idegen nyelveket beszélő Nő vagy te. Aki kiskorukent(biztosan)aki teherbe esett egy drogos semmirekellő pasitol, és a szüleitek nyakán eloskodtok, arra várva, hogy anyad majd mindent a seggetek alá tesz. Gratula a nagy sikerhez :Dnem derült ki hány éves vagy, csak annyi hogy iskolába jársz te szerintem nem vagy még 18. De hogy a kérdésre is válaszoljak minden esély megvan rá hogy vagy beteg lesz, vagy nem 50/50%. Én ismerek olyat, hogy autista lett, vagy fogyatékos, illetve már függők t született.
2018. okt. 28. 17:19
 38/59 A kérdező kommentje:
Az összes rosszindulatu "embernek" , aki elakarta hitetni velem, hogy nem lesz egeszseges es el kene vetetni,annak uzenem,hogy voltunk maszekban Dokinal, meg is vizsgalt alaposan ,es EGESZSEGES! :) egyelore minden a legnagyobb rendben van, es ez igy is fog maradni (mert teszek erte)!:) termeszetesen megtartjuk!
2018. nov. 10. 12:05
 39/59 A kérdező kommentje:
Es bocsanat, egy kicsit hulye voltam, mert kozben kiderult ( a doki vilagositott minket fel) hogy a terhesseget az utolso menstruacio wlso napjatol kell szamolni...tehat a kerdes kiirasanak idopontjaban en mar 7 hetes terhes voltam, nem 5! Ez az en hibam, elnezest kerek! Mara mar mindjart 9 hetes vagyok, van szivhang, es mar vizsgalhato a magzat fejlödese ami NEM RENDELLENES ! :) szoval minden a legnagyobb rendben. Nemsoka kiderul,kislany vagy kissrac.
2018. nov. 10. 12:15
 40/59 anonim ***** válasza:

9 hetesen felelős orvos nem mond olyat, hogy nem okozott kárt a drog. Azt pedig végképp nem mondja meg, ha pl. mentálisan sérült lesz.

Ettől még lehet, hogy egészségesen születik, hisz keménydrogos anyák és alkoholisták is szültek már egészséges gyereket, és egészségesen élő szülőnek is lett már súlyosan beteg, vagy fogyatékos gyereke.

Csak léccí, amíg a 12. heti genetikai -ig- se vagytok túl, addig ne itt bizonygasd, hogy 100%, hogy semmi baja. Ezt majd 100%-ra akkor jelentheted ki, ha a gyerek elmúlt 8 éves.

2018. nov. 10. 12:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!