Ha egy olyan férfitól lettem terhes, aki rendszeresen füvezik, attól még lehet egészséges a baba? Én egészségesen élek,5 hetes vagyok, nem cigizem, nem iszom.
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve, mert terhes lettem a barátomtól, aki füvezik. 5 hetes vagyok, a fogantatás sikeresen megtörtent. Azt mondják, ha a fogantatás sikeres, akkor már 90%-ban az én életvitelemen múlik az, hogy egészséges legyen a gyermekem. Egyáltalán nem terveztük, de akkor is összejött, ez a gyerek JÖNNI akar... Abortusz ellenes vagyok, gyilkosságnak tartom, ahogy sokan mások is.. Szívem szerint nem szeretném elvetetni, bár anyám eléggé kivan bukva rám a terhességem miatt (nagyon fiatal vagyok, iskolás).2018. okt. 26. 16:00
21/59 anonim 

válasza:

Hát ezen felrohogtem, de egyben felháborító is. Mit rizsazol itt? Van pénzed, lakásod, apja a gyerekednek? Na ezek a felelőssége, látom neked good sincs
Róla. Az abortusz nem on őrség, hanem egy választási lehetőség, ami sok esetben jobb is. Ha szerinted az nem onzoseg hogy anyád nyakára odaszaszulsz egy porontyot akkor nagyon hülye vagy. Kapcsold be az agyad picit, mielőtt felnottesdit akarsz jatszani
22/59 anonim 

válasza:

Kérdező, az megvan hogy egy terhesség, szülés, és egy gyerek mára nagyon sokba kerül? És neked van erre pénzed? Mert anyádnak kell majd mindet megvenni, ami elég ciki
23/59 A kérdező kommentje:
Utolsó,egyelőre nincs! De feladom a sulit, munkába állok (külföldon élünk) és a barátom is. Megoldhato, csak akarni kell! Sose feledd, ahogy a mondás is tartja: egy anya mindenre képes azért hogy LEGYEN gyereke vagy azért hogy NE LEGYEN gyereke!
2018. okt. 28. 13:27
24/59 A kérdező kommentje:
Meggyőzhetetlen vagyok, mindenkeppen akarom!
2018. okt. 28. 13:28
25/59 anonim 

válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Sok sikert! Egy hónap múlva te is itt fogsz sírni.
26/59 A kérdező kommentje:
Elolvastam, de azert leszogeznem hogy az en esetem egyaltalan nem ilyen! O csak egy-egy szal cigit sziv el, de nem fuggo, ezt kikerem a baratom neveben is! Arrol meg vegkepp szo sincs, h a cuccait eladja drogszerzes celjabol, szoval NE tulozzunk! En ismerem a baratomat egyedul,megbizhato ember, aki mindig nyilt lapokkal jatszik, az egyetlenegy hibaja, hogy fuves cigit sziv,DE NEM BIO FUVET es nem iszik , nem alkoholista, nem fuggo.
2018. okt. 28. 14:24
27/59 anonim 

válasza:

Kérdező ne minket akarj meggyozni, ez nem a mi érdekünk, minket marhára nem érdekel a vergodesed. Maradj is külföldön, állj be mosogató AK, mert Magyarországon éhen fogtok halni.
28/59 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem titeket kell meggyőznöm, de eleve olvasd már el újra a kérdést és fogd már végre fel, hogy egy szóval sem arra irányult a kérdésem, hogyan tudunk majd megelni, hanem hogy EGÉSZSÉGES LESZ E a baba?!!! Szöveget értelmezz inkább!
2018. okt. 28. 15:00
30/59 A kérdező kommentje:
Felfogni nem tudom, az ilyen fontoskod, magat mindenkinel okosabbnak tarto, beképzelt emberek hogyan jartak egyaltalan ki a 8 altalanost, ha egy egyszeru kerdesre nem tudnak valaszolni! Nem azt kerdeztem hogy mibol fogunk megelni, es hol fogunk lakni, hanem azt, egeszseges lesz-e ha en teszek erte hogy az legyen ! Halvany lila gőzod nincs neked az en eletemrol, es semmi beleszolni valod nincs neked abba, hogy gyereket vallaljak e vagy sem! Nem kivanom neked,hogy olyan betegseged legyen , amivel NEHEZEBB TEHERBE esni, es igen, en ezert akarom a vilagon MINDENNEL JOBBAN MEGTARTANI ezt a magzatot ! Nincs jogod itelkezni felettem, fogalmad sincs, mi az oka annak,hogy ennyire akarok gyereket! Azt kivanom , soha ne is tudf meg es ezzel hidd el, most nagyon jot kivantam neked !
2018. okt. 28. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!