Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy olyan férfitól lettem...

Ha egy olyan férfitól lettem terhes, aki rendszeresen füvezik, attól még lehet egészséges a baba? Én egészségesen élek,5 hetes vagyok, nem cigizem, nem iszom.

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve, mert terhes lettem a barátomtól, aki füvezik. 5 hetes vagyok, a fogantatás sikeresen megtörtent. Azt mondják, ha a fogantatás sikeres, akkor már 90%-ban az én életvitelemen múlik az, hogy egészséges legyen a gyermekem. Egyáltalán nem terveztük, de akkor is összejött, ez a gyerek JÖNNI akar... Abortusz ellenes vagyok, gyilkosságnak tartom, ahogy sokan mások is.. Szívem szerint nem szeretném elvetetni, bár anyám eléggé kivan bukva rám a terhességem miatt (nagyon fiatal vagyok, iskolás).
2018. okt. 26. 16:00
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
53%
A baba egeszsege szempontjabol teljesen mindegy hogy az apa fuvezik, iszik, drogozik -e, vagy sem. Az a lenyeg hogy te ne tegyel semmi ilyesmit. A baba a te testedben fejlodik:)
2018. okt. 26. 19:12
 12/59 anonim ***** válasza:
75%
Az apa életvitele nem igazán befolyásolja a magzat egészségét, az anya sokkal fontosabb ilyen szempontból, nem aggódnék ezen a helyedben, ha meg akarsz nyugodni, akkor kérdezz meg egy genetikust.
2018. okt. 26. 19:14
 13/59 anonim ***** válasza:
28%
Miből akarod felnevelni?
2018. okt. 26. 19:21
 14/59 anonim ***** válasza:
55%
A kerdezo nem azt kerdezte hogy megtartsa-e vagy se. Reszletesen leirja, miert. Pont. Sokan megis keptelenek erdemben valaszolni a kerdesre. Kedves kerdezo, orvosi szempontbol nem okoz semmilyen problemat a magzatra nezve, ha a parod fuvezik/fuvezett.
2018. okt. 26. 19:29
 15/59 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok a helyesírási hibákért, csak telefonról írtam!
2018. okt. 26. 20:44
 16/59 anonim ***** válasza:
82%

Egy iskolas, aki Hollandiaban el es a fuves baratjatol varandos 😂

Jajj, ne farassz tovabb minket kerlek.😂

A kerdesedre egyebkent mar valaszoltam/tunk.

(Elso voltam)

2018. okt. 26. 21:21
 17/59 anonim ***** válasza:
93%
Lehet egészséges,de a magad megnyugtatására kérdezd meg az orvosod,esetleg kérj genetikai tanácsadást.
2018. okt. 27. 12:16
 18/59 anonim ***** válasza:
35%
Hát én biztos is hogy az orvosi rangatnalak. Apuci legalább lelepett mi? Hogy lehetsz ilyen önző, hogy anyád nyakára akarsz egy nem normális palitol gyereket odaszulni? Mert ez onzoseg
2018. okt. 27. 15:46
 19/59 A kérdező kommentje:

Kedves normális válaszolok! Köszönöm szépen, elméletileg tényleg nem az apán múlik az egészsége, hanem jórészt rajtam, mert bennem fejlődik! Igazatok volt. Én viszont rakatszámra eszem a zöldségeket, gyümölcsöket, sőt, terhes vitaminokat is szedek és hangsúlyozom, ez még mindig csak a terhesség 5. Hete, tehát elméletileg még bőven befolyásolhatom a fejlődését egészséges táplálkozással, életmóddal, vitaminokkal.

Utolsó, nem, nem én vagyok az önző, hanem az az önző, aki annak ellenére hogy felelőtlen volt együttlét során, mégis elveteti a babáját! Én az a típusú nő vagyok, aki mindenre képes a gyerekéért, és nem, a te kedvedert főleg nem fogom megolni a saját gyerekemet! Vállalon, hogy felelőtlenek voltunk, de én legalább fél is szeretném nevelni ha már így sikerült! Az én gyerekem élete többet ér annál, minthogy csak a tanulás miatt megszakítsam a terhességemet! Szívből fogom Őt szeretni, bármilyen is lesz és igenis, vágyom arra, hogy a karjaimban tarthassam! Véletlenül se utalgassál te olyanra még a sorok között se, hogy a saját gyerekem gyilkosa legyek!

Többiek, köszönöm szépen a megnyugtatast.

2018. okt. 27. 17:00
 20/59 anonim ***** válasza:
81%

Az a típusú “NŐ” ?

Te egy KISLÁNY vagy , aki iskolába jár és az anyja emiatt ki van akadva hiszen téged is ő nevel és most a babádat is ő fogja hiszen gondolom bevételed az nincs ,most pedig a tipikus “gyereknek gyereke “ rész következik majd

Azért mert pikpakk teherbe estél ne gondold magad nőnek,az a testi fejlettségen múlt csak .

A gyereked sorsa rajtad áll , ahogy az egészsége is ha megtartod

Viszont a rizsa nem kell a felelősségről .. hiszen te magad írtad le a történeted

Most pedig jössz az abortusz ellenes rizsával

Mindenkinek szíve joga eldönteni mit kezd a gyerekével és magával természetesen

Sok nőnek nem lehet gyereke

Sok nem tudja miből felnevelni

Sok árva házban nő fel

Az én szemembe nem az abortusz a bűn (ez egy választási lehetőség )hanem ha egy nő egy olyan helyre szül ahol nincs háttér (neked nincs ) max csak a szüleid .

Egy okos NŐ nem szül gyereket más nyakára csak ha fel tudja nevelni tisztességesen

És isten lássa lelkem nem bele ugatni akarok

Nem is mondom h ne tartsd meg

Csak gondolkodj el mikor a a felelősségről írsz

2018. okt. 28. 07:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!