Ha egy olyan férfitól lettem terhes, aki rendszeresen füvezik, attól még lehet egészséges a baba? Én egészségesen élek,5 hetes vagyok, nem cigizem, nem iszom.

Egy iskolas, aki Hollandiaban el es a fuves baratjatol varandos 😂
Jajj, ne farassz tovabb minket kerlek.😂
A kerdesedre egyebkent mar valaszoltam/tunk.
(Elso voltam)

Kedves normális válaszolok! Köszönöm szépen, elméletileg tényleg nem az apán múlik az egészsége, hanem jórészt rajtam, mert bennem fejlődik! Igazatok volt. Én viszont rakatszámra eszem a zöldségeket, gyümölcsöket, sőt, terhes vitaminokat is szedek és hangsúlyozom, ez még mindig csak a terhesség 5. Hete, tehát elméletileg még bőven befolyásolhatom a fejlődését egészséges táplálkozással, életmóddal, vitaminokkal.
Utolsó, nem, nem én vagyok az önző, hanem az az önző, aki annak ellenére hogy felelőtlen volt együttlét során, mégis elveteti a babáját! Én az a típusú nő vagyok, aki mindenre képes a gyerekéért, és nem, a te kedvedert főleg nem fogom megolni a saját gyerekemet! Vállalon, hogy felelőtlenek voltunk, de én legalább fél is szeretném nevelni ha már így sikerült! Az én gyerekem élete többet ér annál, minthogy csak a tanulás miatt megszakítsam a terhességemet! Szívből fogom Őt szeretni, bármilyen is lesz és igenis, vágyom arra, hogy a karjaimban tarthassam! Véletlenül se utalgassál te olyanra még a sorok között se, hogy a saját gyerekem gyilkosa legyek!
Többiek, köszönöm szépen a megnyugtatast.

Az a típusú “NŐ” ?
Te egy KISLÁNY vagy , aki iskolába jár és az anyja emiatt ki van akadva hiszen téged is ő nevel és most a babádat is ő fogja hiszen gondolom bevételed az nincs ,most pedig a tipikus “gyereknek gyereke “ rész következik majd
Azért mert pikpakk teherbe estél ne gondold magad nőnek,az a testi fejlettségen múlt csak .
A gyereked sorsa rajtad áll , ahogy az egészsége is ha megtartod
Viszont a rizsa nem kell a felelősségről .. hiszen te magad írtad le a történeted
Most pedig jössz az abortusz ellenes rizsával
Mindenkinek szíve joga eldönteni mit kezd a gyerekével és magával természetesen
Sok nőnek nem lehet gyereke
Sok nem tudja miből felnevelni
Sok árva házban nő fel
Az én szemembe nem az abortusz a bűn (ez egy választási lehetőség )hanem ha egy nő egy olyan helyre szül ahol nincs háttér (neked nincs ) max csak a szüleid .
Egy okos NŐ nem szül gyereket más nyakára csak ha fel tudja nevelni tisztességesen
És isten lássa lelkem nem bele ugatni akarok
Nem is mondom h ne tartsd meg
Csak gondolkodj el mikor a a felelősségről írsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!