Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövőhétre?

Ki nem várja jövőhétre?

Figyelt kérdés
Jó lenne valakivel együtt izgulni. Én kezdek attól félni, hogy megbolondulok :)
2018. okt. 10. 19:48
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Második napja görcsöl mensi szerűen a hasam, havi sehol. Pattanásaim sincsenek, folyás ugyanúgy semmi.

Nem tudom mi van. Most vagy jöjjön már meg ennyi görcsölés után, ha nincs baba, vagy ne, ha van. De valami történjen már, mert az őrületbe kerget 😃

2018. okt. 16. 10:26
 32/36 anonim ***** válasza:

Nekem 2 napja mindjárt megjön érzés. De sokkal erősebben mint szokott . Szaladgálok a wcre mert tényleg olyan h na most jön meg . Hőm 37 ébredéskor. Tudom korai 2-3nap van még nemvartig de.... Reggeli 10es tesztem negatív.

Pedig tényleg voltak nem bebeszélt!!!! Tüneteim.. :((( elkeseredtem

Neked kérdező sok sikert , remélem összejön!!!!

2018. okt. 16. 10:33
 33/36 anonim ***** válasza:
Előző vagyok . Ja nekem soha nincs folyásom csak ovunal,most van krémszerű.
2018. okt. 16. 10:37
 34/36 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nagyon el vagyok keseredve, engem ekkora csalodas meg nem ert negativ teszt lattan. Mara nem varom, az elobb teszteltem negativat predictor earlyvel. Az eletemet tettem volna ra, hogy baba van.

Minden honapban pattanasos vagyok menstruacio elott, ovutol vegig suru folyasom szokott lenni. Mielott megjonne par oraval elkezd gorcsolni a hasam es tenyleg 3-4 oran belul meg is jon mindig, kivetel nelkul. Hat... eddig.

Ezekkel szemben, ebben a honapban nem volt semmi folyasom, csont szaraz volt a bugyim (ilyen egyszer volt, de akkor terhes is voltam), semmi pattanas, semmi zsiros bor, menstruacios gorcseim voltak 4 es 3 nappal ezelott, mensi nem jott. Gondoltam, tuti beagyazodas, mert nem letezik, hogy nem jon meg. Azota sem volt semmilyen menstruacios gorcsom. Tegnap ram-ramtort enyhe emelyges. Mondom, minden klappol, pont mint anno, itt bizony lakik valaki. Hat a feneket! A siras kerulget, nem tudom hova tenni a dolgot.

Egyebkent a menstruaciom pontos, de most sem mutatja semmi jelet, hogy ma szeretne megjonni.

A kesobbi fogantatas nem opcio, a parom egyedul oktober 3.an elvezett belem. Mar az osszes teszt kimutatna, ha sikerult volna.

2018. okt. 18. 06:59
 35/36 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, nagyon sajnalom. En is ateltem azt amikor becsap a tested 🙁

Ugy nezz ki, hogy nekem is meg fog jonni, mert pont olyan fajdalmat erzek mint menstruacio elott. Igaz en vasarnapra nem varom, de szerintem ennek a honapnak annyi.

Kitartast kivanok neked es minel hamarabb jojjon az a pozi teszt!

2018. okt. 18. 07:38
 36/36 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom kérdező, nekem reggel megjött:(

Én többet nem figyelem a testem tünetet..... majd ha nem jön meg akkor kezdek bizakodni mert ez így borzasztó.

Jövőhéten veszek mehmepot megpróbálom hátha segít. Kitartást neked !

2018. okt. 18. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!