Ki nem várja jövőhétre?
Láttam az elöző heti kérdést is.Gratulálok akinek sikerült es akinek nem soha ne adjátok fel a reményt!!!
Tudom hogy nehéz,nekünk is az a férjemmel vannak mélyebb pontjaim,időszakaim és van izgatott és pár poldog pillanat mikor arra gondolok hogy mikor tartom a kezembe az én picikémet.
5 hónapja vagyunk rajta a kistesó projekten.:)
Érdekes én azt hittem hogy mint az első fiunk úgy fog jönni a második gyermekünk is..mármint időre.
Mert az elsőnél befejeztem a fog.gátlót és második hónapba terhes lettem.
Most ez várrat magára.
Tudom nagyon sokan vagytok sajnos akik éveket várnak tudok olyan párról akiknek 4 év után jött a kisfiúk.
Tudom nehéz törékeny nőként,női lélekkel ezt megélni.Én még a férjemen is látom azt hogy várja és mikor megjön akkor lehangolt.
Hiaba mondom hogy ne szomorkodjon látja hogy én se tudom elrejteni a csalódottságot.
Nekünk talán azért másabb mert most én is munkahelyet váltottam,elköltöztünk a városba, hogy minden közelebb legyen.Minden ellátás is jobb, mint falun.
Probáltunk mégjobb még biztosabb helyzetett és életkörülményt kialakítani, ami beletelt 4 évbe.Ami alatt sokszor álmodoztunk 2.babáról.
Na de visszaterelve a szót,ki nem varja a jövőhétre???
Együtt talán könnyebb ;)
Írhattok tüneteket is.
A beágyazódás kb.most a napokban lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!