Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövőhétre?

Ki nem várja jövőhétre?

Figyelt kérdés
Kezdem én. Jövőhét péntekre nem várom, 10. 27.én volt ovum. Jövőhét kedden leszek a 12. Dpon, akkor már csinálok egy 10es tesztet. Van már 2 kisfiam, ekkor már elég szép halvány pozit teszteltem velük.
2017. okt. 31. 19:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szia. Mi 20-án 24 én voltunk együtt a férjemmel. Jövőhét keddre nem várom. Van két gyerekem és tervezzük a harmadik babát másfél éve.
2017. okt. 31. 19:24
 2/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én vasárnapra nem várom, első baba lenne és a harmadik hónapja próbálkozunk... Szurkolok :)
2017. okt. 31. 19:26
 3/16 A kérdező kommentje:
Szurkolok neked. :) másfél év, elég sok idő. :( Nekünk ez a 2. próbálkozós hónap.
2017. okt. 31. 19:27
 4/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én hetfőre nem várom. Első baba lenne. Vasárnap tesztelek szerintem. Bár... Ma görcsölgetett a hasam, nem tudom mi lesz ebből
2017. okt. 31. 19:28
 5/16 anonim ***** válasza:

Én ugyan még csak a 4dpo-n járok de csatlakoznák.

Harmadik baba lenne.

Egy vetéléssel a hátam mögött ez az ötödik próbálkozós hónapunk.

2017. okt. 31. 20:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Jelen! Meg ovu elott allok, ovu tesztelek epp. :) Olyan 10-14-e korul nem varom. Most nagyon bizok benne, hogy sikerul. Januar ota probalkozunk a tesoval, de 1-2 honap kimaradt.
2017. okt. 31. 21:37
 7/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én elvileg péntekre nem várom, de mivel 16. napon volt ovum, szerintem inkább vasárnap lenne esedékes.

Bár múlt hónapban is két nap késéssel ovuláltam mégis megjött 28 napra.

4. baba lesz amúgy. :) Egy ideje már nem védekezünk, de nyár végén kiderült, hogy nem is volt peteérésem, akkor azt mondta a doki, hogy szoptatás befejezése után ez 1 évig belefér, én pedig tavasszal hagytam abba a legkisebb (14 hós) szoptatását...

Csináltam egy hónap cickafark/palástfű kombót, peteérésem az lett tőle, ez már félsiker. :) De a palástfű iszonyat magas cukrokat csinált (cukorbeteg vagyok), így azt ebben a hónapban már elhagytam, csak cickafarkat ittam. Viszont peteérésem így is volt, minden tünettel, ami csak "kell" és a hőm is felment két napra rá, szóval elvileg meg is repedt.

Most serényen szedem az E-vitamint, multivitamint, vasat és eszem a diót (ez nálam nagyon bejött a nagyoknál. Talán az sem véletlen, hogy mindegyikkel diószezonban lettem terhes. :D)

Szóval most várakozunk. :P

Apuka épp külföldön tart konferenciát, tök jó lenne, ha gólyahírrel várhatnám. :P

2017. okt. 31. 23:12
 8/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem maradt más, minthogy szurkoljunk egymásnak. :) Az első fiam 6 hónap alatt jött össze. Nem tudtam mikor van ovum, a ciklus felére saccoltam a 14. Napra, így nem jött össze, mivel hamarabb volt ovum. Aztán elkezdtem ovutesztelni és első hónapban sikerült. A második babámmal már okosabb voltam, ő a második hónapban összejött.
2017. nov. 1. 08:44
 9/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én péntekre nem várom. Második baba lenne,sokadik hónap és már egy 11.hétben elvesztett ikerterhesség után. Valahogy nem igazán szeretne jönni nekünk a babó. Én már teszteltem kiváncsiságból,nem tudom....inkább negatívnak mondanám,de méh korai is lett volna.
2017. nov. 1. 17:18
 10/16 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, mi is tesora gyurunk. O a 10. honapban sikerult, tesonal 8-9-nel vagyunk. Januar ota probalkozunk, par honap kihagyassal. Viszgalatokon tul vagyunk, mindenkinel minden rendben. Most ovu tesztelek.
2017. nov. 1. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!