Ki nem várja jövőhétre?
Én ugyan még csak a 4dpo-n járok de csatlakoznák.
Harmadik baba lenne.
Egy vetéléssel a hátam mögött ez az ötödik próbálkozós hónapunk.
Sziasztok!
Én elvileg péntekre nem várom, de mivel 16. napon volt ovum, szerintem inkább vasárnap lenne esedékes.
Bár múlt hónapban is két nap késéssel ovuláltam mégis megjött 28 napra.
4. baba lesz amúgy. :) Egy ideje már nem védekezünk, de nyár végén kiderült, hogy nem is volt peteérésem, akkor azt mondta a doki, hogy szoptatás befejezése után ez 1 évig belefér, én pedig tavasszal hagytam abba a legkisebb (14 hós) szoptatását...
Csináltam egy hónap cickafark/palástfű kombót, peteérésem az lett tőle, ez már félsiker. :) De a palástfű iszonyat magas cukrokat csinált (cukorbeteg vagyok), így azt ebben a hónapban már elhagytam, csak cickafarkat ittam. Viszont peteérésem így is volt, minden tünettel, ami csak "kell" és a hőm is felment két napra rá, szóval elvileg meg is repedt.
Most serényen szedem az E-vitamint, multivitamint, vasat és eszem a diót (ez nálam nagyon bejött a nagyoknál. Talán az sem véletlen, hogy mindegyikkel diószezonban lettem terhes. :D)
Szóval most várakozunk. :P
Apuka épp külföldön tart konferenciát, tök jó lenne, ha gólyahírrel várhatnám. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!