Ki nem várja jövőhétre?
Figyelt kérdés
Kezdem én. Jövőhét péntekre nem várom, 10. 27.én volt ovum. Jövőhét kedden leszek a 12. Dpon, akkor már csinálok egy 10es tesztet. Van már 2 kisfiam, ekkor már elég szép halvány pozit teszteltem velük.2017. okt. 31. 19:00
11/16 A kérdező kommentje:
Na szóval 1 kis pontosítás. Ma vagyok a 12. Ciklusnapon, és a tesztem pedig ilyen. :) [link]
Vasárnapra nem várom. Legalább már 3 tesztem ilyen kis halványka, de tegnap óta erősödött, és 1 percen belül kijött. :)
2017. nov. 9. 20:51
12/16 A kérdező kommentje:
Veletek mi újság?
2017. nov. 9. 20:54
13/16 anonim válasza:
Szia veled "találkoztam" a kérdésekben.Vaterás teszt. Reggel teszteltem de az is halvány,látszik ott van csak halvány,remél erősödni fog.Veled mi újság?
14/16 anonim válasza:
Nem bírtam ki is most is csináltam egyet.El sem hiszem hogy a reggeli ezerszer halványabb mint a 3órás pisi..
.
16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szép a teszted, ettől már csak erősebb lesz. Gratulálok magunknak. :)
2017. nov. 10. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!