Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki nem várja jövőhétre?

Ki az aki nem várja jövőhétre?

Figyelt kérdés
Mikorra nem várjátok? :)kiváncsi lennék a tapasztalatokra :)
2014. ápr. 13. 10:37
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Szia! Én jövő hét péntekre nem várom, de 15.-én tesztelek (szülinapom :) ). Ami más, hogy végre nem érzek semmit, eddig mindenfélét éreztem baba nélkül.
2014. ápr. 13. 10:40
 2/29 A kérdező kommentje:
Én csutortokre nem varom :) de mar csinaltam par tesztet ami persze negativ. Kicsit el is keseredtem de elwg koran volt. Es nekem pont forditva van,eddig semmit nem ereztem csak most :)
2014. ápr. 13. 11:00
 3/29 anonim ***** válasza:

Szerdára.

Semmit se érzek, pedig egy héttel előtte már szoktam. Max. annyi, hogy fáradtabb vagyok mostanában, de többet is dolgoztam.

Egyébként nem bízok benne, nem a legjobbkor voltunk együtt. Tesztelni se tervezek, max. ha jövő vasárnapig nem jönne.

2014. ápr. 13. 11:03
 4/29 anonim ***** válasza:

Van már gyermeked?

Nekem az volt a gáz, hogy mikor először terhes voltam, mindenféle tünet volt főképp szurkálás, meg hüvelybe nyilalás meg ilyesmi, úgy hogy előtte semmi. Így nekem akkor egyértelmű volt, hogy sikerült, ami be is igazolódott. Sajnos azonban nem maradt meg 7 hetesen elment. Azóta - és ez az érdekes - hasonló tüneteim voltak jó pár ciklusomban baba nélkül, na ez volt az idegőrlő. Most meglepő hogy 9 dpo-n szinte semmit sem érzek. Ami egyedül furcsa volt ebben a ciklusban, hogy 1 napja vérzett az orrom. Utánaolvastam, volt akinek szimplán ez volt az első tünet. Nekem nem szokott sosem orrvérzésem lenni. Na de belemagyarázni nem akarom, csak megemlítettem.

Drukkolok neked!

2014. ápr. 13. 11:06
 5/29 A kérdező kommentje:

Nekem 3.an volt pem;) auota alhasi szirka gorcsok. Eddig sosem volt ilyen pedig probalkozunk.

Ha lenne baba mar kimutatna szerintetek?

2014. ápr. 13. 11:14
 6/29 anonim ***** válasza:

Nem mutatná.

Még a 10 mUl-es teszthez is korán van. Ahhoz is kell ~12 nap.

2014. ápr. 13. 11:16
 7/29 A kérdező kommentje:
Mindenkinek megy a drukk :) Remelem mindenkinek sikerul :) orjatokhogy vagytok:)
2014. ápr. 13. 11:21
 8/29 anonim ***** válasza:
Keddre
2014. ápr. 13. 11:53
 9/29 anonim ***** válasza:
Nekem pénteken kellett volna megjönnie, de eddig semmi. Egyébként van már egy kisfiam. Mielőtt vele terhes lettem, 32 napos ciklusaim voltak, tehát aszerint még csak kedden kellene megjönnie. Viszont decemberben /kisfiam 8 hónapos volt/ jött meg először a szülés óta, azóta gyönyörű szabályos 28 napos ciklusaim voltak. Tehát eszerint viszont már késik. Nekem egyébként folyamatosan fájogat a derekam, szúrkál a hasam, és érzékeny a mellem. De ezek menzesz előtt is szoktak jelentkezni, csak nem tartanak több napig. Szval várok!:-)
2014. ápr. 13. 12:00
 10/29 anonim ***** válasza:
Én 21ére nem várom. 7én volt ovum. Jó lenne ha most sikerülne,mert pont jókor voltunk együtt..reménykedünk..
2014. ápr. 13. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!