Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki nem várja jövőhétre?

Ki az aki nem várja jövőhétre?

Figyelt kérdés
Mikorra nem várjátok? :)kiváncsi lennék a tapasztalatokra :)
2014. ápr. 13. 10:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Én 18.-ára nem várom névnapomra és aznap tervezem,hogy tesztelek.Nekünk a 3. baba lesz.Ez a második próbálkozós hónapunk.Első hónapban nagyon rágörcsöltem, számoltam a napokat, ellőttem vagy 8 tesztet...stb. Semmi értelme nem volt, csak a végén csalódás, pedig elvileg időben voltunk együtt.Most nem számoltam a napokat, nem éreztem a peteérést sem, csak jól éreztük magunkat.Viszont most utólag megnéztem, pont peteéréskor voltunk együtt.Majd meglátjuk mi lesz, kicsit azért izgulok, de nem görcsölünk rá.Eddig nem érzek semmit vannak szédülések, enyhe hányinger de ezek bármitől lehetnek.Szorítok én is mindenkinek összejöjjön. Andi
2014. ápr. 13. 13:48
 12/29 anonim ***** válasza:
Szia!Én 25-re nem várnám!Drukkolok neked is!!!Meg mindenkinek!!! :)
2014. ápr. 14. 06:52
 13/29 A kérdező kommentje:
Én ma teszteltem elvileg csütörtökön kéne megjönnie, de sajnos negatív lett a teszt. eléggé el is keseredtem :(
2014. ápr. 14. 11:05
 14/29 anonim ***** válasza:

Azért még ne ásd el ezt a hónapot.

Én voltam a tünetgyáros, akinek most nem volt tünete. Na, ez változott, most már van :D Egyfolytában fáj a méhem.

2014. ápr. 14. 11:17
 15/29 anonim ***** válasza:
Hát én lehet ásom (3-as vagyok). Úgy görcsölök, hogy percenként nézem, hogy nem-e jött meg. A hasmenés már itt van (mindig jelentkezik aznap mielőtt megjönne), ezért nem gondolok másra.
2014. ápr. 14. 11:23
 16/29 A kérdező kommentje:
Remelem sikerul ;) allando gorcsoles van,amugy sosem gorcsolok menstruacio alatt. Sokat pisilek es rengeteget tudnek aludni. Hany naponta termelodik a hch?
2014. ápr. 14. 11:41
 17/29 anonim ***** válasza:

Feleslegesen tesztelsz még!

Ugyan kétnaponta duplázódik a HCG mennyisége, még így is csak kb. akkorra éri el a kimutatható mennyiséget, amikorra nem várnád.

Legkorábban szerdán próbálkozhatnál 10-es teszttel!

2014. ápr. 14. 11:51
 18/29 A kérdező kommentje:
Nagyon nehez kivarni es teljesen igazad van :(
2014. ápr. 14. 11:57
 19/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok! A tesztem ma negatív, 20 percre rá valami mintha lenne rajta. Ami viszont szép, az a hőm. Az utóbbi ciklusaimmban egyszer sem ment így fel. Ilyen volt régen is, nega teszt, hőugrás. Azt hiszem bizakodom egy picit, de csak egy picit merek.

[link]

2014. ápr. 15. 06:22
 20/29 A kérdező kommentje:

Szia. nem nagyon értek a hőmérőzéshez de eddigi tapasztalataim szerint igen nagyon szép :) szerintem bizakodhatsz nyugodtan :) vannak valami tüneteid? mikorra nem várod? :)

Itt az én görbém is [link]

2014. ápr. 15. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!