Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki nem várja jövőhétre?

Ki az aki nem várja jövőhétre?

Figyelt kérdés
Mikorra nem várjátok? :)kiváncsi lennék a tapasztalatokra :)
2014. ápr. 13. 10:37
1 2 3
 21/29 Maya715 ***** válasza:
Sziasztok.Remélem,hogy csatlakozhatok én 20.-ra nem várom.Tüneteim azok vannak de nem merem még beleélni magamat én majd csak pénteken akarok tesztelni bár lehet még az is korai lesz.
2014. ápr. 15. 10:09
 22/29 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Legkésőbb 18. ára, péntekre meg kell jönnie, ha nincs baba. 26-27 naposak a ciklusaim.

Tünetek? Érdekes az előző nem babás ciklusimban már 5-6 dpo-tól mindenfélét éreztem.

Most konkrént tegnapelőtt kezdődtek el a PMS szerű tüneteim. Némi különbséget azért felfedezek.

Pl. a melleim máshogy fájnak. Oldalt fájnak és belül az egész. Ha felemelem a kezem akkor is érzékeny, fura. A méhemben mintha egy kis késsel vágnának. Pisilés az rendszeres, mint mindig ilyenkor.

Ja és volt egy orrvérzésem, amely nekem sosem szokott lenni, nem is emlékszem mikor volt ezen kívül utoljára.

Számomra a hőm a biztató.

Szóval ennyi, bár a tünetekre már tudom nem nagyon lehet számítani :)), majd kiderül, a teszt a biztos, és ha nem jön meg. Csak már lennék ott. Nem szeretek várakozni. :)

2014. ápr. 15. 10:32
 23/29 anonim ***** válasza:

Teszteltem, ma 11-12 dpo.

[link]

2014. ápr. 16. 06:16
 24/29 Maya715 ***** válasza:
Egyik percben látok rajta második csíkot a másik percben meg nem.De ott lesz az :)
2014. ápr. 16. 07:31
 25/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy pozi teszt!2 nap múlva ismételd meg reggeli pisiből :)Hamarabb kimutatta mint ahogy nem vártad?
2014. ápr. 16. 09:03
 26/29 A kérdező kommentje:
gratulálok én még nem merek :)
2014. ápr. 16. 11:50
 27/29 anonim ***** válasza:
az pozi xD 11.dpon szép aaz :)
2014. ápr. 16. 13:34
 28/29 anonim ***** válasza:

Igen, elvileg holnap van a nemvárt napja.

Tegnap elkezdtem barnázni nagyon megijedtem :(

Nagyon pici barnázás még mindig van, csak enyhe foltot hagy a wc papíron meg pici apró pöttyök vannak benne, barna. Ilyen még sosem volt nekem, hogy barnázzak, azt sem tudtam mi az. A hőm fenn van.

Csináltam tesztet. Még nem győzött meg, lehetne erősebb, bár én ismét egy hangyányit erősebbnek látom a tegnapinál, főleg hogy ilyen sötétben is látom. Két képet csináltam. A fényviszonyok gyengék mert hajnal van, úgyhogy nem túl jó minőség, de azért látni.

[link]

[link]

Drukkolok nektek!

2014. ápr. 17. 06:05
 29/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekünk ez a hónap sem jött össze, tegnap megjött.Viszont kicsit nem is bánom mert a baba pont december 26.-án született volna meg és így jobb mert valószínű, hogy a két kis cseppemmel és férjemmel otthon lehetek karácsonykor.Jövő hónapban kicsit jobban belehúzunk :)Utolsó, neked gratulálok én egyértelmű pozitívot látok, reméljük erősödik még a 2. csík :) Andi
2014. ápr. 17. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!