Ki nem várja jövőhétre?
Elirtam :D
Jovohet vasarnapra nem varom
Utolso voltam
Multhonapba teszteltem előtte 2 nappal nem bírtam ki , beagyazodas jeleit eszre vettem magamon. Pozitív volt a teszt . 3 nap múlva megjött sokkal erősebben mint szokott :(
Te ?
Nagyon sajnálom, borzalmas lehetett! :(
Nem szoktam idő előtt tesztelni, mert már néhány nappal menstruáció előtt tudom, hogy meg fog jönni. Érzem, hogy nem sikerült.
Drukkolok neked!
Az volt sajnos. Szeretnénk a babát , el is terveztem ha összejön kinek hogy mikor mondom /mondjuk el. Pozitív teszt láttán nem bírtam az első órába tudta vagy 5 közelálló személy. Mindenki gratulált el se mertem hinni .nagyon jó volt aztán estére megijedtem . Hogyan tovább? Sírtam hogy mivan ha nem leszek jó anya ?! Más is van így ezzel ? Egyik szemem sírt a másik nevetetett.
Sok sikert és kitartást nektek :)
Remélem mindekinek összejön hamar !
Oh, most értettem meg, hogy mire irányult a kérdésed :) igen, hidd el. Mindenki be van f.sva még akkor is, ha tervezett a baba. Főleg, ha az első :)
Nekem sincs még gyerekem, nagyon szeretnék. Ettől függetlenül, ha kiderül, hogy terhes vagyok biztos összesz.rom magam :D
De messze van még a jövőhét...:) Ma reggel a wc papiron láttam kis rózsaszínes valamit . Vagy 5x megnéztem hogy jol látom e tényleg:D
Hátha
Köszönöm kedves kérdező! Kicsit megnyugodtam hogy más is rapanikol nem csak én
Most vagyok 6 nappal a nemvárt előtt és csak tegnap óta fájnak a cicijeim. Folyás továbbra is semmi, ami nagyon fura.
Más hogy áll, vettetek magatokon valamit észre?
Nekem tegnap este olyan érzésem volt mintha lázas lennék. 37.4 volt a hom annyi az elmúlt pár napba a délutáni, a reggeli 36.7-37. Között
Cici Nem fáj nem húzódik
Te mered a hot M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!