Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövőhétre?

Ki nem várja jövőhétre?

Figyelt kérdés
Jó lenne valakivel együtt izgulni. Én kezdek attól félni, hogy megbolondulok :)
2018. okt. 10. 19:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Elirtam :D

Jovohet vasarnapra nem varom

Utolso voltam

2018. okt. 11. 08:25
 12/36 A kérdező kommentje:
Szoktatok a nemvárt előtt tesztelni?
2018. okt. 11. 10:50
 13/36 anonim ***** válasza:

Multhonapba teszteltem előtte 2 nappal nem bírtam ki , beagyazodas jeleit eszre vettem magamon. Pozitív volt a teszt . 3 nap múlva megjött sokkal erősebben mint szokott :(

Te ?

2018. okt. 11. 11:28
 14/36 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, borzalmas lehetett! :(

Nem szoktam idő előtt tesztelni, mert már néhány nappal menstruáció előtt tudom, hogy meg fog jönni. Érzem, hogy nem sikerült.

Drukkolok neked!

2018. okt. 11. 11:34
 15/36 anonim ***** válasza:

Az volt sajnos. Szeretnénk a babát , el is terveztem ha összejön kinek hogy mikor mondom /mondjuk el. Pozitív teszt láttán nem bírtam az első órába tudta vagy 5 közelálló személy. Mindenki gratulált el se mertem hinni .nagyon jó volt aztán estére megijedtem . Hogyan tovább? Sírtam hogy mivan ha nem leszek jó anya ?! Más is van így ezzel ? Egyik szemem sírt a másik nevetetett.

Sok sikert és kitartást nektek :)

Remélem mindekinek összejön hamar !

2018. okt. 11. 11:43
 16/36 A kérdező kommentje:
Az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy jó anya leszel-e, vagy sem csak azért mert ez a baba nem tapadt meg. :) bízz magadban! Nagyon sokszor előfordul az ilyen és a nők rá sem jönnek soha, mert nem teszteltek előtte. Fel a fejjel! Minden hónap egy új remény :)
2018. okt. 11. 12:11
 17/36 A kérdező kommentje:

Oh, most értettem meg, hogy mire irányult a kérdésed :) igen, hidd el. Mindenki be van f.sva még akkor is, ha tervezett a baba. Főleg, ha az első :)

Nekem sincs még gyerekem, nagyon szeretnék. Ettől függetlenül, ha kiderül, hogy terhes vagyok biztos összesz.rom magam :D

2018. okt. 11. 12:14
 18/36 anonim ***** válasza:

De messze van még a jövőhét...:) Ma reggel a wc papiron láttam kis rózsaszínes valamit . Vagy 5x megnéztem hogy jol látom e tényleg:D

Hátha

Köszönöm kedves kérdező! Kicsit megnyugodtam hogy más is rapanikol nem csak én

2018. okt. 11. 13:45
 19/36 A kérdező kommentje:

Most vagyok 6 nappal a nemvárt előtt és csak tegnap óta fájnak a cicijeim. Folyás továbbra is semmi, ami nagyon fura.

Más hogy áll, vettetek magatokon valamit észre?

2018. okt. 12. 09:42
 20/36 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap este olyan érzésem volt mintha lázas lennék. 37.4 volt a hom annyi az elmúlt pár napba a délutáni, a reggeli 36.7-37. Között

Cici Nem fáj nem húzódik

Te mered a hot M

2018. okt. 12. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!