Ki nem várja szeptember 5. körülre?
Sziasztok, lányok!
Én most egy kicsit összezavarodtam, mert eddig nem tapasztaltam ilyet.
Orvosnál még nem voltam a problémával, de azért iszom a teákat, hogy normalizálja kicsit a ciklusomat. És múlt hónap tökéletes is volt.
Eddig 1 héttel menzesz előtt már barnáztam, erős PMS tünetekkel, majd 1 erős, 1 gyenge, és egy maszatolós nappal letudtam a dolgot.
Most a barna az csak 1 napig volt barna, ez nagyon kis mennyiségű, de piros, valamint egy pár pattanáson kívül semmi PMS tünet... Pedig pénteken kéne megjönnie. Ez szerintetek a tea, vagy azok közé a nők közé tartozhatok esetleg, akik véreznek, de mégis baba van? Tudom, hogy ha nem jön meg rendesen, akkor a teszt megmondja, de azért most még izgulok.
Kitartás mindenkinek, és sok sok drukk a még esélyeseknek!
Sz.
Szia Sz.szorítok nagyon hogy baba legyen.bár lehetséges hogy most a tea kavart be kicsit.anno mikor én ittam a gyógyteákat,akkor nekem is bakavart a ciklusomba.de remélem nálad nem erről van szó és pozit fogsz tesztelni. :) mikor csinálsz tesztet?
Becenevek:szerintem jó ötlet :)én Andi vagyok.
Péntekre nem várom, szerintem vasárnap, ha addig nem jön meg, mert a barnázás elmúlt tegnap estére, és most reggelre is semmi. Se sírós, se idegbeteg nem vagyok, ami jó. :D
Sz.
én palástfüvet ittam. Nem tett jót, az addig tökéletes 28ciklusomt rontotta el. 26napos lett,és már napokkal a menszesz előtt barnáztam. igaz egy hónapig szedtem csak.
3. napi vérvételen voltam, tökéletesek a hormon eredményeim. T
Akkor még tényleg korai volt a teszt. Megy a drukk!
Sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!