Ki nem várja szeptember 5. körülre?
Sziasztok!
Én vagyok, aki hetedikére nem várom, ovu előtt cickafark és barátcserje, ovu után palástfű és barátcserje teát iszom.
Tegnapi együttlét után icipici rózsaszínes volt a papíron, és most aggódom... Lehet, hogy csak túlparázom, sőt, tuti. De akkor is. Olyan régóta vágyom már rá, és most, hogy végre megfelelőek a körülmények is, hát nem tudom. Igazából, lehet, hogy csak kiírni akartam magamból. Szorítok mindenkinek, hogy ne jöjjön meg!
Sz.
Kedves V.,még nem biztos hogy megfog jönni.nekem 2 gyerkőcöm van,mindkét terhességem elején,nemvárt környékén,10 percenként rohantam a vécére higy biztos megjött,mert olyan görcseim meg derékfájásom volt mint amikor megjön.
Kedves Sz.,szorítok nagyon neked is :)
Nekem annyi van jelenleg,hogy még nem fájnak a melleim,pedig ilyenkor már szoktak.De majd meglátjuk pár nap múlva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!