Reggelre elkezdtem barnázni, szóval erre a hónapra én kiestem a játékból sajnos. Mindenkinek sok sikert.
Sz.
2018. szept. 2. 08:53
52/110 anonim válasza:
6. vagyok. (V)
Nekem sajnos ma megjött. :-(
Többieknek szorítok! :-)
2018. szept. 2. 09:02
53/110 anonim válasza:
Én is elkezdtem barnázni reggel. :( Sajnálom lányok. Remélem, a következő hónap a miénk lesz! V.
2018. szept. 2. 09:11
54/110 anonim válasza:
Nagyon sajnálom lányok, majd jövő hónapban biztos sikerül :)
Nekem csak egy pattanásom lett megint :(
Annyit segítenétek nekem, hogy érdemes még tesztelem? Negyed 6-kor kómásan kimentem pisilni, aztán visszaaludtál, most keltem fél órája, még nem voltam pisilni. Így is elég jó eséllyel mutatja ha van valami? 29/N
2018. szept. 2. 09:23
55/110 anonim válasza:
Meg csináltam, de a predictor early totál negatív :( 29/N
Azért a többieknek szurkolok még mindig :)
2018. szept. 2. 10:14
56/110 anonim válasza:
Viszont most nézem, 9 napja volt az aktus amiből lehetett volna baba.
létezik hogy még van esélyem? De olyan érzékeny ez a teszt, legalább egy halvány csík lehetett volna :(
2018. szept. 2. 10:20
57/110 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom lányok hogy nem sikerült nektek :( de majd a kövezkező hónapban... :)
2018. szept. 2. 10:33
58/110 anonim válasza:
Ma vagyok a 13.dpon, teszt negatív :( Holnapra nekem is megjön. M
2018. szept. 2. 12:57
59/110 A kérdező kommentje:
Sajnálom M. :( pedig bíztam benne higy sikeres lesz mindenkinek ez a hónap.szerintem nekem is....bár a melleim még mindíg nem fájnak,pedig menszi előtt ilyenkor már szoktak.nem tudom ez jelent e valamit?már csak pár nap és kiderül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!