Ki nem várja szeptember 5. körülre?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok?hanyadik baba?nevetek kezdőbetűjét kerlek írjátok majd le,hogy könnydbben tudjuk majd ki kicsoda :)2018. aug. 23. 07:41
101/110 anonim válasza:
Sziasztok! 7. Vagy 8. Dpon vagyok nem tudom pontosan melyik az első:) a lényeg hogy 7 nap múlva nem várom :) már nagyon be vagyok sózva :)
Remélem mindenkinek összejön ebben a hónapban :)
102/110 anonim válasza:
Köszönöm!
Igen megfogom írni :)
103/110 A kérdező kommentje:
Megy a drukk mindenkinek :))
2018. szept. 24. 18:17
104/110 anonim válasza:
T vagyok, én holnapra nem várom , de szerintem megint menszesz lesz. fáj a hasam :(
105/110 anonim válasza:
Sziasztok! Én is itt, újra. :) Péntekre nem várom, de próbálok ebben a hónapban nem agyalni annyit az egészen. :) Drukkolok mindenkinek! Vica
106/110 A kérdező kommentje:
Vica és T.nagyon drukkolok nektek.ez a hónap a miénk kell hogy legyen :))
2018. szept. 25. 11:23
107/110 anonim válasza:
Köszi a szurkolást! Én leghamarabb holnapra nem várom, ma megyünk dokihoz az eredményekkel.
Hajrá csajok! T
108/110 anonim válasza:
Szia!
A tesztem negatív lett és kezd megjönni.
Fanni
109/110 A kérdező kommentje:
Ohh,sajnálom Fanni :( fel a fejjel,újnhónap,új remény.
2018. szept. 25. 18:47
110/110 anonim válasza:
Így van, majd hátha legközelebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!