Ki nem várja szeptember 5. körülre?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok?hanyadik baba?nevetek kezdőbetűjét kerlek írjátok majd le,hogy könnydbben tudjuk majd ki kicsoda :)2018. aug. 23. 07:41
11/110 anonim válasza:
Én szombatra nem várom, remélem nem baj, hogy nem szeptember :) első hónap próbálkozás. Tegnap volt egy 25ös pozitív tesztem, ma reggel egy Clearblue digitális negatív. V.
12/110 A kérdező kommentje:
Kedves T.akkor remelhetőleg most már hamarosan sikerül,így hogy minden rendben :)
Kedves V.,érdekes hogy a 25-ös teszted pozi lett,a Clear Blue meg negatív...nincsen képed a tesztekről?en úgy tudom hogy fals pozitív nincs,csak fals negatív.szóval szerintem baba van :) drukkolok.
2018. aug. 23. 11:37
13/110 anonim válasza:
14/110 A kérdező kommentje:
Hát.....élőben nem tudom milyen,de így képről úgy tűnik,hogy sajnos szürke a második csík.mindenesetre drukkolok hogy baba legyen :)
2018. aug. 23. 12:29
15/110 anonim válasza:
Én se látom a második vonalat.de megég szombatig van idő!T
17/110 anonim válasza:
Igen így, hogy kezelve vagyok bármikor jöhet a baba. Sajnos áprilisban volt egy spontán vetèlèsem progeszteron hiány miatt, de az is kezelve van már. Drukkolok mindenkinek! M
18/110 A kérdező kommentje:
Én is drukkolok mindenkienk :) a tesztig azért írjatok mindenképp.ha valakinél esetleg jelentkeznek tünetek pl.....
2018. aug. 23. 18:14
19/110 anonim válasza:
Első hónap próbálkozás. Mára nem várom, még nem is jött. Tegnapi teszt nagatív.K.
20/110 anonim válasza:
Szeptember 5-re..6-ra nem várom. Pm.alulműködésem van. Eszem rá a letroxot.. 2 éve vetéltem sajnos... 4.baba lenne..de mivel full pozitívba nyomom nem lenne..henem lesz is!!! Már nagyon várom. Mindenkinek sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!