Szerintetek mi történhetett nálam? Csatoltam a hőgörbémet.
Látni fogjátok, hogy a hőm nem tudott emelkedni 06.16-ig, mint kiderült, mert palástfű teát ittam (amit megbántam) és amint abba hagytam és rögtön elkezdett emelkedni. Mit okozhatott a tea? Szerintetek lehet még esélyem rá, hogy terhes vagyok és azért nem jött meg? Azért kezdtem el inni a teát, hogy a beágyazódást segítse. Nincs semmilyen betegségem. Milyen hormonra lehetett hatással a tea?
Köszi előre is a válaszokat!
Köszi Mindenkinek! Abbahagytam a teát 1 hete, és rögtön peteérés után elkezdtem inni (05.27). Nem is iszok többet az biztos! :) Szerencsére ma már egy pici jele volt a menzimnek remélem, holnap megjön! Egyébként 32-34 naposak a ciklusaim. Jól mondta valamelyikkőtök, saját káromon tanultam! :( Az előző hónapban magasan volt a hőm, így most biztos a tea miatt nem történhetett meg a tüszőrepedés. :( Még ez volta baba projektbe a 2. próbálkozás. Nem akarok orvoshoz menni, ha nem jött volna meg akkor mentem volna. Így próbálkozunk tovább, de tea nélkül! :)
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!