Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi történhetett...

Szerintetek mi történhetett nálam? Csatoltam a hőgörbémet.

Figyelt kérdés

Látni fogjátok, hogy a hőm nem tudott emelkedni 06.16-ig, mint kiderült, mert palástfű teát ittam (amit megbántam) és amint abba hagytam és rögtön elkezdett emelkedni. Mit okozhatott a tea? Szerintetek lehet még esélyem rá, hogy terhes vagyok és azért nem jött meg? Azért kezdtem el inni a teát, hogy a beágyazódást segítse. Nincs semmilyen betegségem. Milyen hormonra lehetett hatással a tea?

Köszi előre is a válaszokat!

[link]

2010. jún. 21. 10:16
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Plusz tegnap páfrányos volt a PG53 ovuteszt!?
2010. jún. 21. 10:19
 2/11 anonim ***** válasza:

Hogy mi történhetett nem tudom,de ez a görbe elég siralmasan néz ki! :(

Talán sárgatest elégtelenség?

2010. jún. 21. 10:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, siralmasan néz ki, de a tea zavart be!! Múlt hónapban szépen emelkedett! Nincs semmi bajom! A tea mire lehetett hatással? A sárgatest hormonra?
2010. jún. 21. 10:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem volt ovud.
2010. jún. 21. 10:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Volt ovum 05.26-án. Kimutatta a teszt, volt tojásfehérje szerű váladék, fájdalom és a hőm is leesett.
2010. jún. 21. 10:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy bezavar a palástfű, mert esetleg nem is volt szükséged rá. Ezt nem bántásból írom, csak itt az oldalo9n azt látom, hogy adja mindenki másnak az ötletet, hogy mit szedjen, és ez nem igazán jó.

A gyógynövényekkel is óvatosan szabad csak bánni, van akit a barátcserje zavart meg, szóval nem biztos, hogy jó volt a palástfű. A görbéd olyan, mintha nem lett volna peteérésed.

2010. jún. 21. 11:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is az a véleményem, hogy mivel nem volt rá szükségem, csak azért ittam, mert mindenki olyan jó véleménnyel volt a teáról úgy gondoltam nem árthat, de tévedtem! Hiába volt meg minden tünet (hő leesés, folyás, páfrányok, fájdalom) ennek ellenére, lehet hogy nem volt peteérésem szerinted?
2010. jún. 21. 11:44
 8/11 anonim válasza:
Igen, nagyon valószínű hogy nem volt. Ezek mind jelek, de csak akkor volt meg a pé ha a hőd fenn marad 5 napon keresztül és a teát is csak azután szabad elkezdeni inni. Bár én tényleg nem innék ha nincs rá szükségem, mert igenis okozhat gondot. Sajnos ezt a magad kárán tanultad most meg. És pé előtt semmiképp se szabad inni a teát, nálad meg pont ez történhetett. Ha még nem tetted hagyd abba!! Melyik naptól ittad?
2010. jún. 21. 19:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Tegnap 11-18-as vagyok, szerintem lehet, hogy nem volt ovud, egyébként hány naposak szoktak lenni a ciklusaid, mert ez egy hosszú ciklus.
2010. jún. 22. 08:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Tegnap 10:51-es vagyok, szerintem lehet, hogy mutatta a teszt az ovut, de nem bizti, hogy ki tudott szabadulni a petéd, tudod a teszt csak az lh hormont jelzi, hogy magas. Szerintem menj el dokihoz, megnéz uh-on, megmondja, hogy mi a helyzet! Esetleg egy vérvételt csinál. Nekem nem volt menstruációs problémám, mégis ittam a palástfű teát egy ciklusban, és elkezdtem tőle barnázni már napokkal mensi előtt...többet nem ittam, ezzel nem jó játszani, én is megtanultam.
2010. jún. 22. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!