Még nem történhetett meg az ovuláció (korai lenne), de akkor miért fájt este a szex?
Figyelt kérdés
Jött a sírós hangulat, jöttek a pattanások, ovus fájdalmak, bő krémes folyás, de még csak a 9. napon vagyok. Nekem kb. 15. nap körül szokott lenni az ovum. De akkor belül miért voltam érzékeny szex közben? A görbén azért nem jelöltem a tegnapi szexet, mert nem csináltuk végig.
2011. máj. 21. 08:44
1/2 anonim válasza:
Nekem életemben nem fájt peteéréskor a szex. Szerintem az nem normális. A tünetek viszont nekem is már jönnek kb. a 10-11. nap körül és csak a 14.-en van peteérésem. De lehet,hogy most hamarabb lesz pé-d! Előfordul!
Illetve volt, most egy darabig nem lesz!:)
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem szokott fájni olyankor kicsit az együttlét. Épp ezért csodálkoztam, hogy miért éreztem ilyen korán...
És olyankor amúgy miért vagyok érzékenyebb belül amikor szex van?
2011. máj. 21. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!