Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kezd a libidóm erősen csökkeni...

Kezd a libidóm erősen csökkeni, hogy állandóan az ovuláció a központ. Annyira szörnyű, nem tudom magam elengedni, így napok óta kudarc mindkettőnk részéről a szex, mert nem megy. A mastodynonnak van ilyen hatása?

Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok borulva, így lemaradtunk a biztos ovulációról..annyira kartuk hogy egyikünknek sem ment:((( Lehet pár nap szünetet kellene tartani, mert már a szex gondolattától is rosszul vagyok..mint egy házi feladat. DE az is kiborít, hogy a következő hónapban mindent kedhetünk előről
2009. aug. 7. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is így volt... borzasztó volt!! Aztán a legközelebbi PÉ-kor nyaralni mentünk! És ott fogant meg a lányunk! :) Az biztos, hogy a fejetekben kell "rendet rakni". Próbáljatok meg nem a babára gondolni, de tudom, ez nagyon nehéz! Menjetek el előtte vacsizni, nézzetek meg egy filmet, igyatok egy kis bort, fehérnemű stb... ami Nektek bejön. Sok sikert kívánok!
2009. aug. 7. 09:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon sajnálom az olyanokat, mint te. A szex célja az élvezet is, nem csak a gyereknemzés. Ha nincs kedved, ne csináld, ne tedd tönkre az életedet, akár a kapcsolat is rámehet. Soha ne legyetek muszájból együtt!!! Ne csodálkozz, hogy nem megy. Tudom, milyen érzés, ha nem jön a baba, mi 3 évig próbálkoztunk. Higgy abban, hogy akkor jön, ha jönnie kell. Talán még annyi, hogy a környezetváltozás segithet, kapcsolódjatok ki, és ne görcsöljetek. Ha nem akar jönni, úgysem fog.
2009. aug. 7. 09:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Hűha... Tényleg jobban jártok, ha úgy egésuzben leálltok a babatémáról. Ne akarjátok, de ne védekezzetek. És jönni fog. Nekünk bevált.
2009. aug. 7. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem szabad. A muszáj nem csak nálatok, mindenkinél lecsökkenti a nemi vágyat, akár a nullára is. Mi is hagytunk már ki így ovulációt: tudtuk, hogy mikor kell, tudtuk, mekkora a tét, de háiba őprobáltuk három napon keresztül reggel-este, egyszer se jött össze. Bezzeg amikor már elhalt a petém, akkor két perc alatt összejött...

Úgyhogy döntöttünk: változtatunk ezen. Elsősorban én. Nem árulom el a férjemnek, hogy mikor ovulálok, így nincs rajta a teljesítés terhe és kényszere. Azóta nincsenek ilyen problémáink... (én mindig kívánom a szexet, akár muszáj, akár nem.)

2009. aug. 7. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!