Kezd a libidóm erősen csökkeni, hogy állandóan az ovuláció a központ. Annyira szörnyű, nem tudom magam elengedni, így napok óta kudarc mindkettőnk részéről a szex, mert nem megy. A mastodynonnak van ilyen hatása?
Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok borulva, így lemaradtunk a biztos ovulációról..annyira kartuk hogy egyikünknek sem ment:((( Lehet pár nap szünetet kellene tartani, mert már a szex gondolattától is rosszul vagyok..mint egy házi feladat. DE az is kiborít, hogy a következő hónapban mindent kedhetünk előről2009. aug. 7. 08:43
1/4 anonim válasza:
Nálunk is így volt... borzasztó volt!! Aztán a legközelebbi PÉ-kor nyaralni mentünk! És ott fogant meg a lányunk! :) Az biztos, hogy a fejetekben kell "rendet rakni". Próbáljatok meg nem a babára gondolni, de tudom, ez nagyon nehéz! Menjetek el előtte vacsizni, nézzetek meg egy filmet, igyatok egy kis bort, fehérnemű stb... ami Nektek bejön. Sok sikert kívánok!
2/4 anonim válasza:
Én nagyon sajnálom az olyanokat, mint te. A szex célja az élvezet is, nem csak a gyereknemzés. Ha nincs kedved, ne csináld, ne tedd tönkre az életedet, akár a kapcsolat is rámehet. Soha ne legyetek muszájból együtt!!! Ne csodálkozz, hogy nem megy. Tudom, milyen érzés, ha nem jön a baba, mi 3 évig próbálkoztunk. Higgy abban, hogy akkor jön, ha jönnie kell. Talán még annyi, hogy a környezetváltozás segithet, kapcsolódjatok ki, és ne görcsöljetek. Ha nem akar jönni, úgysem fog.
3/4 anonim válasza:
Hűha... Tényleg jobban jártok, ha úgy egésuzben leálltok a babatémáról. Ne akarjátok, de ne védekezzetek. És jönni fog. Nekünk bevált.
4/4 anonim válasza:
Nem szabad. A muszáj nem csak nálatok, mindenkinél lecsökkenti a nemi vágyat, akár a nullára is. Mi is hagytunk már ki így ovulációt: tudtuk, hogy mikor kell, tudtuk, mekkora a tét, de háiba őprobáltuk három napon keresztül reggel-este, egyszer se jött össze. Bezzeg amikor már elhalt a petém, akkor két perc alatt összejött...
Úgyhogy döntöttünk: változtatunk ezen. Elsősorban én. Nem árulom el a férjemnek, hogy mikor ovulálok, így nincs rajta a teljesítés terhe és kényszere. Azóta nincsenek ilyen problémáink... (én mindig kívánom a szexet, akár muszáj, akár nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!