Terhes lettem. Nincs munkám és senki nem áll mellettem. Mihez forduljak?
22 éves vagyok, tavaly fejeztem be az iskolát, bejelentett munkahelyem nem volt.
3.5 éve vagyunk együtt a párommal, 1.5 éve szedek fogamzásgátlót, előtte gumival védekeztünk. Azóta sem élvezett belém, mert nem bízott a tabiban, mindig kihúzta vagy máshogy fejeztük be.
Én ki akartam próbálni, hogy milyen amikor bennem megy el, nagyon nehezen vettem rá. A menstruációm előtti 3.nap volt az az alkalom. Utána meg is jött ahogy kellett. Azóta nem élvezett belém. Tegnap kellett volna, hogy újra megjöjjön (mindig hétfő a tabi óta, sosem késett...), de nem jött meg. Este már tiszta ideg voltam, csináltam tesztet... pozitív. Egész éjjel bőgtem. Reggel ismét pozitív teszt.
Délelőtt voltam az orvosomnál és ő is megállapította, hogy terhes vagyok.
Nem rég találkoztam a párommal, elmondtam neki, nagyon kiakadt, ordított velem, azt mondta látni sem akar és szakított velem.
Azt hiszi azért akartam, hogy belémélvezzen, mert gyereket akarok, holott ez nem igaz! Nagyon nem akartam.... soha nem hagytam ki egyetlen szem tablettát sem, mindig pontosan bevettem, max +fél óra. Nem szedek más gyógyszert, étkezésemre is figyelek, nem tudom miért nem védett...
Teljesen el vagyok keseredve, én nem így akartam... tudom, hogy nincs 100%-os védekezés, kivéve ha nincs szex, de légyszi ne húzzatok le, van elég bajom.
Anyummal élünk ketten, épp, hogy kijövünk, hónapról hónapra.
Azt mondta, ha nem vetetem el akkor költözhetek. Ő nem akar és nem is tud eltartani, gyereket meg ide ne hozzak.
Mit csináljak? Az abortusz gondolatától is rosszul vagyok, elvenni egy ártatlan kisembertől egy életet, az én hülyeségem miatt... nem tudnám feldolgozni... de ott van bennem, hogy felnevelni sem tudom egyedül. Nem akarom örökbe adni...
Ez egy orbitális nagy kamu. Ennyi.
Maximum az igaz belőle, hogy terhes vagy, és amennyi eszed van, szülsz a semmire.
8-as vagyok, nem tudom miből következtettél, 3 gyerekem van :D nem AKAROK gyereket.
Nagyon helyén van a szíved, ha nem akarod elvetetni. 2 megoldás van az esetedben:
örökbeadod (tudom, tudom, azt írtad, nem akarod örökbeadni, de az esetedben mégiscsak megfontolandó)
felkeresel egy alapítványt, ahol válsághelyzetbe került kismamáknak segítenek. Ők segítenek anyaotthont találni. Te amíg bírsz, dolgozol, akár valami alkalmi munkát is, de dolgozz, hogy legalább egy kis félretett pénzed legyen. Anyaotthonban élhetsz addig, amíg bölcsis nem lesz a gyerek, majd elmész dolgozni, és albérlebe költöztök. Sok anyaotthonos anyuka együtt bérel lakást, hogy jobban kijöjjenek anyagilag.
Nézd,az a helyzet, hogy én szinte mindig mindenkinek az abortuszt szoktam javasolni (kemény viták is vannak az az "életvédőkkel") de a TE esetedben azt mondom, hogy vedd fel a kapcsolatot pl. a Gólyahír egyesülettel, és ismerkedj meg a nyílt örökbe adás feltételeivel. A szülésig bármikor meggondolhatod magad. A fogalmazásod alapján úgy érzem, neked komoly lelki törést okozna egy abortusz.
44N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!