Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Leszidott (ordibált) a főnököm...

Leszidott (ordibált) a főnököm, mert nem végeztem el a munkám de senki sem állt ki mellettem, szerintetek?

Figyelt kérdés
2018. febr. 28. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Miért nem végezted el a munkád?
2018. febr. 28. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindenki félti a helyét. Valószínűleg te is, ha nem szóltál vissza.
2018. febr. 28. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha jogos volt, akkor azért (bár az ordibálással ilyen helyzetben sem értek egyet), ha pedig még csak nem is volt jogos, akkor az elég sokat elárul a főnökről, gondolom nem akartak a következő célpont lenni.
2018. febr. 28. 19:43
 4/9 A kérdező kommentje:
1 terület vezető(főnökünk) van, több részlegvezető. Egyik részlegvezető megkért, hogy segítsek egy kollégának, és utána megcsináljuk az én munkám is, mert az sokkal sürgősebb, mert délre kész kell lenni vele(termeléssel foglalkozunk), és ez a kolléga még új. Mondtam, hogy rendben, utána megcsináljuk az én munkám, annak 16:00-ra kell kész lennie. Megcsináltunk együtt az új kolléganő munkáját, 12:00 ebéd szünet, 3 óra alatt végeztünk volna együtt. Csakhogy, hogy a kolléga ment 20 percenként dohányozni, én nem dohányzom, a többiek hívták, hogy ha másnak is szünet van, akkor neki is, attól, hogy új, még neki is jár a szünet. Oké, de mondom én segítettem neked, te is nekem segíts légyszíves. A részlegvezetőnek szóltam, erre az volt a válasz, hogy biztos elfáradt hagy szellőztesse ki a fejét, izgul stb. Nem lettem kész, sík ideg voltam. A főnököm ordibált velem, hogy 5 éve vagyok itt, hogy ilyet még nem tapasztalt mit képzelek én magamról, nem voltam hajlandó elvégezni a munkám, pont tőlem nem várta el ezt stb stb. Minden részlegvezető, főnök+ én voltam ott, mindenki k.ussolt, senki sem állt oda, hogy a segítettem másnak, meg, hoyg kb 2 ember munkáját végeztem el, és az én munkámból 5 db hiányzott már. Megcsináltam majdnem dupla annyi munkát, de engem szidott le, üvöltött velem. Nagyon bántja az önérzetem, hazajöttem és sírtam, aki becsületes és segítőkész azt használják ki? Ennyit érek, én segítettem és én vagyok a rossz? Rettentően bánt a mai napig, rágódom ezen.
2018. febr. 28. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ne segíts senkinek. Ennyi a tanulság.
2018. febr. 28. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, nincs min aggódnod,ha öt éve vagy ott. Jó, elhiszem, hogy rosszul esett, de majd a dolog kiforrja magát.
2018. febr. 28. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit kellett volna mondanod, hogy a részlegvezető utasítását követted, ezért nem lettél készen. Rendezzék le egymás között!
2018. febr. 28. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
"..senki sem állt oda, hogy segítettem a másiknak..." Na de te is hallgattál, vagy elmondtad, hogy miért nem végeztél, de senki nem állt melléd?
2018. márc. 1. 00:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként 7- nek van igaza. Csak nem tagadta volna le a részlegvezető, ha meg mégis, akkor legalább tudnád, hogy 5 év ide, vagy oda, le kell lépni. De ha te sem mertél kiállni magadért, akkor nem meglepő, hogy más sem. Mindenesetre azért az új kollégának, megköszönném a dolgot...
2018. márc. 1. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!