Van közöm ahhoz más hogyan mehet szabira ha szabistop van és elvileg senki se mehet el semmilyen indokkal?
A cégnél szabistopot rendeltek el májusra. Senki se mehet el egy napra se semmiféle indokkal és aki már korábban kért és kapott szabit erre az időre azt is lefújták, törölték.
Nekem, a mezei átlag dolgozónak van közöm ahhoz és jogosan teszem fel a kérdést, ebben a szituban hogyan lehet hogy egyesek mégis szabin vannak/arra mennek majd?
Mert a vezetői közlés elég egyértelmű nem túl cizellált. Senki semmilyen indokkal májusban. Ne is kérje senki mert nem, aki meg kérte korábban annak meg visszavonják.
Ez eddig oké de akkor egyesek hogyan lehetnek szabin?
A kérdés nem arra vonatkozik egyébként hogy hogyan lehetnek szabin mert azt tudom ők a főnök csókosai és ennyi a magyarázat.
A kérdés inkább az hogy nekem a „nem csókosnak” jogom van feltenni a kérdést hogy ha szabistop van és én sehova se mehetek más miért mehet? Hát ha senki akkor senki?
Nem. Ez van, fogadd el. Hőböröghetsz, akkor is ez lesz. Te talán pont májusban akartál elmenni, mert valami halaszthatatlan/előre megszervezett programod volt? Akkor még megértenélek, de csak azért xy megteheti és te nem, azért nem tudlak sajnálni.
Tudod, szánalmasak az ilyen dolgozók, mint te, akiknek itt nagy a szájuk, de mikor a főnöknek kéne kinyilvánítania a nemtetszését, akkor meghúzzák magukat, mint a nyuszik.
De frusztráltak vagyunk kedves utolsó.
Miért kell csípőből le"szánalmas"ozni valakit, azért mert kérdez? Ettől most jobb neked? Kétlem 😁
Manapság inkább meghúzzuk magunkat, mintsem munkanélkül legyünk.Szóval ha nem vagy csókos, csak lapítani tudsz. Ha programod van: esküvő, temetés, akkor jelents beteget, azt kész.
Nem érted te ez milyen hely. A hajat leordítaná a fejedről pusztán a kérdés miatt is amiért rá merészeltél világítani a csókos illető helyzetére...
Egyszer megkérdezte valaki amikor csúszott a fizu és azt mondta a cég hogy senki se kapta meg, hogy mit keres a főnök fiának fizetési papírja a kukában rajta aznapi kp felvételi dátummal...
Ott is az volt a szitu hogy "senki se kap fizut" senki persze kivéve aki meg igen.
És aki erre totál jogosan rá mert kérdezni azt majdnem kirúgták pusztán a kérdés miatt.
"Tudod, szánalmasak az ilyen dolgozók, mint te, akiknek itt nagy a szájuk, de mikor a főnöknek kéne kinyilvánítania a nemtetszését, akkor meghúzzák magukat, mint a nyuszik."
Ebben meg nincs igazad mert van azér taki kinyitja a száját de ezek a "kinyitom a számat" mindig rövid úton csúfos véget érnek.
Kirúgják aki pofázik ennyi.
Erősebb kutya toszik és ne játszd a hülyét hogy te erről most hallasz először.
Mit képzelsz odamész a főnökhöz számon kérni?
Megteheted. 1x. Kétszer nem.
"A főnököd nem neked tarzozik elszámolással!"
Hát öööö.. a saját (soha ki nem adott) szabadságomat illetően se tartozik nekem elszámolással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!