Valaki aki tud mondani példát arra hogy 42 évesen lehet teherbe esni és ismer is ilyen hölgyet, öntene belém lelket?
Neked nem a korod gáz, hanem a visszamaradt szellemi szinted Mint egy kettyós, a sok smiley meg az "anyád" beszólás, tudod a 15 évesek vannak ezen a szinten. (amúgy akinek odavetetted hogy "anyád" annak a helyében odaírtam volna neked egy "vén qrva" kommentet mert kb. ugyanaz a szint)
Szóval ezzel a viselkedéssel ne legyen gyereked. Mondjuk az esély sem sok rá, mert biológiailag közelebb a klimax, de a meg nem született gyereked érdekében jobb is ha nem szülsz. Egy suta, infantilis, ostoba idősödő nő vagy aki azt hiszi a sok smiley meg ronda beszéd tartja fiatalon (meg a csokikuki...)
Miert nem mesz el egy hormonalis kivizsgalasra? Legalabb a ciklus 3. es 21. Napjan. Abbol mar lehetne latni, hogy mi
A helyhet.
Az ovuteszt is klassz talalmany!
Kivanom, hogy mihamarabb megtapasztald az anyasag oromeit!!!
Viszonylag nalunk is keson jott az elso baba. 35 multam...
Es nem a karrier meg mit tudom en mi miatt kesett ennyit, hanem mert tobbszor elveteltem. Vegul a csodaval hataros modon megfogant es megszuletett az elso gyermekunk.
A masodik gyerkocre pedig mar nem is szamitottunk, hogy jon!👍🏻 Aztan 38 evesen megfogant 6 honapon belul!😉
Pedig az elsore 6 evet vartunk!
Lenyeg: nincs lehetetlen !!
Drukk!!!
Miért ne lehetne gyereked?
Nekem van olyan ismerősöm,-több is,aki 45 körül szült..
Remélem,azóta sikerült!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!