Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki aki tud mondani példát...

Valaki aki tud mondani példát arra hogy 42 évesen lehet teherbe esni és ismer is ilyen hölgyet, öntene belém lelket?

Figyelt kérdés
43 éves leszek idén még nincsen baba,de tavaj volt egy terhességem de sajnos elment..szóval van esély,de csak nem akar újra össze jönni... ha van olyan ismerősöd aki ilyen életkorral TERKÉSZETESEN teherbe tudott esni kérlek oszd meg velem.. Köszönöm!

2018. ápr. 4. 15:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:

Természetesen nem a sikersztoriktól lesz valaki terhes, de tudod jó hallani olyan valós megtörtént terhességtől, ami tényleg egy kicsit erőt önt belém..és tulajdonképpen ez volt a kérdés is és nem szeretnék több szót ebben a kérdésben írni az Alzheimer kóros anyukáról mert nem erre irányuló a kérdésem,szóval erre vonatkozóan már ne is írjatok!

Nagyon örülök kedves válaszoló, aki írtad nekem,hogy 42 évesen sikerült teherbe esned, természetesen -super :) és gratulálok hozzá :) -de Neked már volt előtte is terhesség szóval nálad minden ok,de nekem ez lenne az első baba.. Volt egy vetélésem, azóta semmi nincs..

2018. ápr. 5. 16:10
 52/78 anonim ***** válasza:
47%
De ezt miért nem a googleba írod be? kb. 15 találat van csak az első oldalon! Most néztem meg, pedig nem én akarok gyereket! Szóval mégis a veszekedést keresed....😉 vagy a figyelem felhívás a cél. Mert a " csoki baba" már végképp nem tudom kit érdekel.
2018. ápr. 5. 18:50
 53/78 A kérdező kommentje:
Hát ha így gondolod, legyen így... Szeretem,amikor jobban tudja egy vad idegen hogy mi a célom mint én...ez vicces :D
2018. ápr. 5. 19:15
 54/78 anonim ***** válasza:
41%
Az a baj, hogy te nem vicces vagy hanem rohadt szánalmas....
2018. ápr. 6. 09:16
 55/78 A kérdező kommentje:
Utolsó... ANYÁD.... :D
2018. ápr. 6. 10:18
 56/78 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, nem csodálom, hogy téged egy gyerek sem akar anyának. Ez a modor... De ha lesz is egy, annál majd visszaköszön a stílusod, hallgathatod.
2018. ápr. 6. 10:30
 57/78 anonim ***** válasza:
65%
Már előre sajnálom a gyereket, ez a stílus.
2018. ápr. 6. 12:01
 58/78 A kérdező kommentje:
Nézzétek nem kell ide írni aki segíteni nem tud.. Van még egy csomó kérdés,írjatok oda. ÉRDEKES nagyon sok másik hozzászóló értelmesen tudott írni, senkit nem bántva..
2018. ápr. 6. 13:21
 59/78 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy és mi a helyzet azzal ha az apa 43?
2018. ápr. 6. 16:44
 60/78 anonim ***** válasza:
40%
Én úgy tudom a férfiak tovább megőrzik a termekenységüket mint a nők. De nyilván nekik is meg van az a kor ami a leg ideálisabb a.spermák minősége és a teljesítő kepesség szempontjából. Több esetben a nők fiatalabbak egy párkapcsolatban ( bár ez ma már egyre jobban elmozdul a másik iranyba) de a hagyományos felállásban pl. Egy 6-10 évvel fiatalabb nővel még jók lehetnek az esélyek. Egy ugyan ennyivel idősebbel felmerül a.felelőtlenség kockázata. Alapvetően azt kell mérlegelni a párnak, hogy koruk és egészsegi állapotuk valamint a körülményeik lejetővé teszik e azt, hogy felneveljenek és gondoskodjanak egy gyerekről legalább 20-25 éves koráig.
2018. ápr. 6. 23:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!