Valaki aki tud mondani példát arra hogy 42 évesen lehet teherbe esni és ismer is ilyen hölgyet, öntene belém lelket?
Én úgy gondolom 40 év felett első gyereket már nem jó ötlet szülni. Aztán mindenki azt csinál amit akar....
Én pl. 30 évesen éreztem, hogy jó anya lennek. 40 évesen úgy érzem már túl aggódnám...nem lenne jó a gyereknek sajnos. Pedig én is szerettem volna. Nem volt egyszerű plane a 30as eveim végén de elfogadtam, hogy nekem más életet szánt a sors. Mellesleg meg nem irigyellek....nem akarnék olyan lenni aki csak egy csőben kepes látni és aki meg akarja mutatni a valósagot azt agyon ütöd. Nem is értem minek tetted fel a kérdést? Te eldöntötted mit akarsz. Szerintem leginkabb veszekedni mert számíthattál rá, hogy veszélyekre és negatívumokra is fel fogják hívni a vigyelmed. Azért ne szülj gyereket, hogy legyen kivel veszekedni. " csoki baba" hát ez elég gáz 😣 Nem a férjed származasa hanem a hozzáállásod.
Hát ahogy látom azért kapok itt hideget, meleget is egyaránt..
Nem,nem veszekedni akartam, meg sem fordult a fejemben..ez a kérdés azért került kiadásra, mert tényleg érdekel az úgymond statisztika,hogy mennyi esély van egy nőnek 43 évesen? A viselkedésemmel szerintem semmi baj nincsen. akinek nem tetszik,olvassa vissza a négyeske gyönyörű kommentjét és kérdezze meg magától hogy vajon ha az övé lenne ez a gyerek akkor mennyire lenne boldog,ha így beszélne róla???
42 voltam, mikor teherbe estem természetes úton, 43 évesen született a fiam.
Előtte sem mentem vizsgálatokra, teljesen orvosi beavatkozás mentes babát szerettünk volna. Nem az első gyerekem, így megtehettem, hogy ezt az utat választom. Annak az évnek a végéig adtam időt a babának a megfoganásra, utána befejeztük volna a babaprojektet.
Természetesen genetikai vizsgálatot csináltattam (cvs volt), egészséges a fiam.
A terhesség nem volt azért egyszerű, volt minden finomság, terhességi diabétesz, magas vérnyomás. Azért nem olyan volt, mint huszonéves koromban. 😊
Igen, vigyáznunk kell magunkra, jobban, mintha nem lenne ez a pici kisfiú. De nem hiszem, hogy rosszabb élete lesz, mint a testvéreinek, akiket huszonéves koromban szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!