Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki aki tud mondani példát...

Valaki aki tud mondani példát arra hogy 42 évesen lehet teherbe esni és ismer is ilyen hölgyet, öntene belém lelket?

Figyelt kérdés
43 éves leszek idén még nincsen baba,de tavaj volt egy terhességem de sajnos elment..szóval van esély,de csak nem akar újra össze jönni... ha van olyan ismerősöd aki ilyen életkorral TERKÉSZETESEN teherbe tudott esni kérlek oszd meg velem.. Köszönöm!

2018. ápr. 4. 15:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
41%
Szia kedves Kérdező, ide ilyen személyes kérdést feltenni nagyon veszélyes! Próbáld csak a jókat kihallani, mert ez a fórum tele van frusztrált emberekkel, akik itt aztán végre névtelenül kifröcsöghetik minden gyűlöletüket és előítéletüket olyan emberekről, akiket egyáltalán nem is ismernek. Amúgy persze hogy lehet ennyi idősen szülni, amig rendszeres a menzeszed, bármennyi idősen lehet, rendszeres orvosi ellenőrzés, magadra figyelés, sport stb. fontos persze, de ezek amúgy is fontosak. Nagyon sok sikert!
2018. ápr. 5. 09:25
 42/78 anonim ***** válasza:
66%
Tévedtem a hozzászólásommal. A.4.nek írt kommemted felül írja amit gondolok. Én a 8. voltam, és úgy vélem aki ennyi empátiaval rendelkezik az ne szüljön gyereket teljesen mindegy hány éves. A 4. leírta azt a helyzetet amiben ő van. Nagyon nehéz helyzet, meg lehet érteni a véleményét és pont ez mutatja, hogy nem fehér és fekete a helyzet. Bizony erre is gondolni kell. Ha buksi simogatásra vágysz ne ide gyere. Mert bizony az is.tény, hogy 35 felett kezdenek kevésbé rugalmasak lenni az emberek. Ezt magamnál is érzem, rólad meg egyenesen sugárzik az egész. Szerintem 7 milliárd ember van a Földön el lehetne fogadni, hogy ha nem lett gyerek akkor nem lett gyerek. Senki nem kaphat meg mindent az élettől. Meg lehet erőszakolni a természetet de nem biztos, hogy ez jóra vezet! Olyat írni valakinek, hogy az anyja " szart szült" mikor őt ápolja a.fiatalsaga helyett? szégyellheted magad de nagyon!
2018. ápr. 5. 10:35
 43/78 anonim ***** válasza:
27%
Kiélt arcú, már rég elvirágzott menyasszonyok és öregecske kismamák világát érjük. Szegény magukra maradott majdani huszonévesek a trottyos szüleikkel.
2018. ápr. 5. 10:55
 44/78 anonim ***** válasza:
63%

Én úgy gondolom 40 év felett első gyereket már nem jó ötlet szülni. Aztán mindenki azt csinál amit akar....

Én pl. 30 évesen éreztem, hogy jó anya lennek. 40 évesen úgy érzem már túl aggódnám...nem lenne jó a gyereknek sajnos. Pedig én is szerettem volna. Nem volt egyszerű plane a 30as eveim végén de elfogadtam, hogy nekem más életet szánt a sors. Mellesleg meg nem irigyellek....nem akarnék olyan lenni aki csak egy csőben kepes látni és aki meg akarja mutatni a valósagot azt agyon ütöd. Nem is értem minek tetted fel a kérdést? Te eldöntötted mit akarsz. Szerintem leginkabb veszekedni mert számíthattál rá, hogy veszélyekre és negatívumokra is fel fogják hívni a vigyelmed. Azért ne szülj gyereket, hogy legyen kivel veszekedni. " csoki baba" hát ez elég gáz 😣 Nem a férjed származasa hanem a hozzáállásod.

2018. ápr. 5. 10:59
 45/78 anonim ***** válasza:
72%
A dédimamám 43 évesen lett terhes az utolsó gyerekével. Természetes úton fogant, hiszen abban az időben nem volt semmiféle rásegítés, főleg falun. Élő, egészséges gyereket szült, csak ezt a babát kórházban kellett megszülnie, mert "öreg" volt már akkor a szüléshez. Pedig előtte 12-szer szült otthon (bár ebből a legelső baba halva született a dédim kb. 18 éves korában).
2018. ápr. 5. 11:43
 46/78 A kérdező kommentje:
Ki adott a mai kedves 9:25-ös válaszolnak 0 pontot?? Nagyon köszönöm a bíztatásodat nagyon kedves vagy és igen egyet értek veled, abszolút :)
2018. ápr. 5. 12:28
 47/78 A kérdező kommentje:

Hát ahogy látom azért kapok itt hideget, meleget is egyaránt..

Nem,nem veszekedni akartam, meg sem fordult a fejemben..ez a kérdés azért került kiadásra, mert tényleg érdekel az úgymond statisztika,hogy mennyi esély van egy nőnek 43 évesen? A viselkedésemmel szerintem semmi baj nincsen. akinek nem tetszik,olvassa vissza a négyeske gyönyörű kommentjét és kérdezze meg magától hogy vajon ha az övé lenne ez a gyerek akkor mennyire lenne boldog,ha így beszélne róla???

2018. ápr. 5. 12:34
 48/78 anonim ***** válasza:
66%
Nem lennék boldog, de nem a 4. által leírtak miatt, hanem, hogy szegénynek így indul az élete, se munka, se tanulás, se barát, se haverok. Csak a beteg anyja, aki non-stop ápolást igényel. Ha neked ez rendben van, ne szülj, mert neked gyerek kell, mert önző ember vagy, aki magára gondol és akinek azért kell feltétlenül gyerek, hogy az majd pelenkázza vénségére.
2018. ápr. 5. 12:40
 49/78 anonim ***** válasza:
100%

42 voltam, mikor teherbe estem természetes úton, 43 évesen született a fiam.

Előtte sem mentem vizsgálatokra, teljesen orvosi beavatkozás mentes babát szerettünk volna. Nem az első gyerekem, így megtehettem, hogy ezt az utat választom. Annak az évnek a végéig adtam időt a babának a megfoganásra, utána befejeztük volna a babaprojektet.

Természetesen genetikai vizsgálatot csináltattam (cvs volt), egészséges a fiam.

A terhesség nem volt azért egyszerű, volt minden finomság, terhességi diabétesz, magas vérnyomás. Azért nem olyan volt, mint huszonéves koromban. 😊

Igen, vigyáznunk kell magunkra, jobban, mintha nem lenne ez a pici kisfiú. De nem hiszem, hogy rosszabb élete lesz, mint a testvéreinek, akiket huszonéves koromban szültem.

2018. ápr. 5. 13:42
 50/78 anonim ***** válasza:
35%
A gyerekdtől is fogsz hideget meleget kapni. Még azt is hozzád fogja vágni hogy utál. Akkor mi lesz? Közlöd vele is, hogy szart szültél? A statisztikákat elfelejtheted....hiába jók vagy rosszak nem befolyásolja a teherbeesési esélyeidet. Vagy terhes leszel és megmarad a baba vagy nem. Vagy meghalsz mire fel sem nő vagy nem. Küldhet neked millió ember sikersztorit, nem attól leszel terhes....így valahol a kérdés is értelmetlen. Amíg mestruálsz elvileg teherbe eshetsz. Van akinek még a menopauza után is sikerült. Volt híres történet, hogy a régen nem mestruáló nagyinak megfájdult a hasa aztán kiderült, hogy terhes. Nyilván nem tervezte. De nem véletlen, hogy idősebb korban már kisebb a termékenység. Mert nem ez a természet rendje. Mondjuk az sem mindegy az apuka hány éves? 30 vagy 70?
2018. ápr. 5. 13:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!