Valaki aki tud mondani példát arra hogy 42 évesen lehet teherbe esni és ismer is ilyen hölgyet, öntene belém lelket?
Én azt is megértem ,akinek úgy alakul az élete, hogy ilyen későn szül, de valljuk be,akkor sem ez az egészséges! Szorítok neked kérdező, de azért durvén leteremtetted a 4est. Pedig k.va szar élete lehet(bocsi négyes). Milyen hálás lehet,hogy tiniként és fiatal felnőttként ilyen életet élhet... Szépen elmegy a fiatalsága azzal, h s.gget töröl stb., és cserébe bántják(hiába nem szándékosan). Én nagyon sajnálom és megértem ezt az iszonyat terhet a vállán... :(
És azért arra sokkal kevesebb az esély, hogy ha fiatalon szül az anyja, akkor erre megy el a fiatalsága a gyerekének!!! Nekem unokatesomnak 40 évesen sikerült természetesen a baba, szóval persze lehetséges!
4es...anyukád nem a te bosszantásodra lett beteg...sok fiatal is beteg.
Ismerősöm 42 évesen szülte az elsőt természetesen esett teherbe.
Én 39 évesen szültem igaz már a harmadikat szintén természezesen.
Azért nem ártana egy alapos kivizsgálás.
Szia kedves utolsó válaszoló!
Először is nagyon köszönöm a válaszodat, nagyon örülök neki szóval hát még van egy kis remény sugár ;)
A "leteremtés" nevelő célzattal volt mert senkinek nincs joga így beszélni az anyukájáról. nem tehet arról hogy beteg,senki.Ha idősebb lenne a gyermek,akkor is el kéne látnia az anyukáját legalább is nekem ez egyértelmű... Senki nem mondta hogy egyszerű..de ez a CSALÁD... Értem,hogy nem könnyű, de ez minden gyermek kötelessége.Nekem legalábbis a szívem szabadna meg ha így beszélnék anyukámról..:(
Lombikkal tobb ismeros. Es nem, ez nem onzes. Nekem van 3 gyerekem, 42 multam. De barmikor kijelentem, vagyok olyan fitt es egeszseges, mint egy 25 eves. Elnezve parat... Turelmetlenek, stb.
Az, meg hogy a genjeink, sejtjeink oregek? Jopar huszoneves szul beteg gyereket.
Kérdező,véleményem szerint legyél kitartó. Az ovulàcios teszt jó találmány hidd el.Barátnőm (41) is azt hitte sokat vannak együtt és kiderült,hogy máskor van peteérése mint ahogy hitte.Ha nem sikerül természetes úton akkor irány a lombik. A korod miatt ne aggódj és amiket itt sokan írnak.A mai világban minden kitolódik. Ha te fitten tartod tested és lelked még nagyon nagyon sokáig élhetsz. Sokan fiatalon vállalnak babát és korukhoz képest le is amortizàlódnak durván. ..tisztelet a kivételnek.
Amúgy egy gyerek,egy élet az ajándék
Micsoda egy bunkó vagy hogy a 4es szerencsétlen kislánynak igy beszóltál.
43 vagy ha 1975 be születtél, a matek se volt az erősséged a suliba.
Ha pedig a down kóros gyereked tologatod jusson eszedbe a 4 válaszoló.
Igen öreg vagy talán lombikkal tudsz szülni lehet meghalsz utána lehet beteg gyereked lesz vagy egészséges.
De természetes úton minimális az esélyed.
Ha objektív adatot szeretnél hallani:
A 40 éves nők 40-50%-a esik teherbe védekezés nélkül egy év alatt, 45 évesen ez az arány 10-20%. Tehát az esélyeid valahol a kettő között vannak.
Viszont ha természetes úton nem jön össze, akkor jó eséllyel már lombikkal sem fog, 40 év felett a lombik sikerességi aránya 1-2% körüli.
Igen, én is ismerek, dédimamám is 43 évesen szült egészséges gyereket. Sokan vannak 40 felettiek, és egészségesen születtek a gyerekek, természetes úton fogantak és felnevelik, felnevelték a gyerekeiket ugyanúgy. Családfakutatás közben is láttam, mivel akkor még nem volt olyan a fogamzásgátlás, sok 40es nőnek született gyereke a múlt századfordulón és azelőtt, és persze ők is természetes úton fogantak. Szerintem nem az életkor számít.
A 4es válaszoló troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!