Valaki aki tud mondani példát arra hogy 42 évesen lehet teherbe esni és ismer is ilyen hölgyet, öntene belém lelket?
Kedves 4 es válaszoló! Ha annnyi időd van hogy itt lógj akkor érettségire is lenne.
Levelező szakot is kitalálták már!
És ez nagyon csúnya dolog hogy a kérdező reményteljes választ várva ezt kapja tőled!
Nő létedre megtagadod a méhedet!
Lehet hogy durva leszek de le kell írnom..
Miért nem az ilyeneknek nem sikerül teherbe esniük?????és a normális érző nőknek pedig miért nem sikerül?
Egyszóval az szép dolog hogy ápolód.Én tudom milyen megyvenszer annyi ilyen beteggel vagyok nap mint nap.
De tudod mikor mosolyogva azt mondja etetés után hogy.drága nővérke...ugy szeretem magát...akkor az megéri.
22 éve csinálom ezt.és te?
Ezt a betegsége csinálja nem ő akar bántani téged.de te ne bánsd őt.
És ne koloncként tekints rá.
Hanem az édesanyádként,akinek még megszépítheted élete útolsó idejét.
Én tudom milyen nehéz de hálás feladat nekem ez a hivatásom.Sokszor nehéz de mindennap úgy fekszem le,hogy ma is segítettem.
Anyukád is hálás ezért, hidd el!
És ha picit odafigyelsz jobb emberré válhatsz.
Nem az iskola padba fogod megtanulni az élet értelmét és az emberrévállást.Hanem ott anyukád mellett.Köszönd meg neki az életed.
Hát kérdező azért párszor kinyílt a bicska a zsebembe mikor olvastalak.
Egyrészről, persze nem lehetetlen 40+-osan teherbe esni.
Másrészt ha már szülő akarsz lenni elgondolkodhatnál magadon meg a viselkedéseden. Ezt akarod továbbadni a gyerekednek is? Ha nem tetszik valami akkor konkrétan anyázol? Úgy viselkedsz mint egy suttyó meg egy hisztis tini keveréke. A "csak az a jó válasz ami nekem tetszik" dolgot meg már nem is ecsetelem. Ez egy fórum mindenkinek szíve joga a SAJÁT véleményét leírni az adott témáról.Neked meg max jogod van nem elolvasni vagy átsiklani felette, de minősíthetetlen stílusban beszélni bárkivel aki nem a te álláspontodat képviselni, na azt nem.
Nyugodtan homokba dughatod a fejed attól függetlenül nem rizikómentes amire épp készülsz. Hogy milyen gyerekkora lesz annak a gyereknek ekkora generációs szakadékkal, milyen kamaszkora, meddig maradsz majd vele ezen a világon, és az őt hogy fogja érinteni. Betegségek....de tudjuk te szipi-szupi vagy és mindenki más csak troll..
Na jöhetsz ide is anyázni kétlem hogy egyéb hangnem kitelik tőled.
A valaszaidból egyáltalán nem egy 42 éves nőnek tűnsz. Csokibébi? Irigyek vagyunk? Mire legyünk irigyek?
Arra, hogy 42 éves korodig egy normális ép lábon álló kapcsolatot se sikerült fenn tartanod? Vagy arra legyünk irigyek, hogy neked 43 évesen lesz első gyereked, és a 18. születédnapján 61 éves leszel minimum? :D
Ez minden nem csak nem irigylésre méltó, de ha neked ez nyugtatás akkor hidd csak azt.
Az én véleményem egyébként az, hogy az élet nem attól lesz teljes hogy valakinek születik gyereke vagy nem. Ennyi idősen amennyi te vagy, én már nem lennék anya. Első gyerekkel meg aztán jó hogy nem.
Most találtad meg a megfelelő társat, oké. Élj akkor boldogan, de ne babrálj ki egy gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!