Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja honap vegere?...

Ki nem varja honap vegere? Mikor teszteltek? Van tunet?

Figyelt kérdés

2018. márc. 27. 14:05
 81/92 anonim ***** válasza:
Mára le esett 36.4re a hőm. Ugyhogy itt mar szerintem sincs semmi. De vérzek és nagyon szur a hasam alja. UHn nem latnak semmit 3 dokinál voltam mult hét csüt.ota. A pozitiv tesztek ellenere sem. Azt mondtak vagy vetélés volt vagy méhen kivüli lesz. Vettek vért majd kiderül. De en nem gyanakszom mehenkivülire mivel le esett a hőm. Gondolom ilyenkor is magasan marad ha mehen kivul van. Nem?
2018. ápr. 3. 20:16
 82/92 rencsi0526 válasza:
Bèta hcg 16.2 szerintetek?
2018. ápr. 4. 12:45
 83/92 anonim ***** válasza:
Nekem is ma megjött a 3 pozi teszt ellenére 2 nap barnázás kísérrtében... kémai terhességem volt! Nagyon remélem ha már eddig eljutottunk hogy sikerült a megtermékenyülés csak nem ágyazodott be, akkor jövőhónapban végre sikerülni fog :)
2018. ápr. 4. 13:13
 84/92 anonim ***** válasza:

Kedves utolso sajnálom hogy neked is igy alakult.

Ugy néz ki talán nálam is kizárják a méhenkivülit. Mara full negativ lett a tesztem. Bar azota latok rajt egy extra halvány csikot de talan az mar nem szamit. A hőm is alacsony. Ugyhogy szerintem nalam is spontan veteles volt. Holnap lesz meg a vervetel eredmeny..kiderül. Es remélem a köv ciklus sikeresebb lesz!!!!

2018. ápr. 4. 13:55
 85/92 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! Én is ebben bízom és talán sikerül "ha már eddig eljutott a dolog" :)
2018. ápr. 4. 14:52
 86/92 rencsi0526 válasza:
Hogy vagytok?
2018. ápr. 5. 08:45
 87/92 anonim ***** válasza:

Nálam elmult a vérezgetés. Bizom benne hogy a vérvétel eredmény is jo lesz és ujra együtt lehetünk,és sikerülni fog anélkül hogy ilyen hamar véget érjen mint most.

És Te Rencsii hogy vagy? Vérezgetsz még? Teszteltél azota?

Viki

2018. ápr. 5. 09:39
 88/92 rencsi0526 válasza:
Mèg mindig pozitivak a tesztek. 16.2 bèta hcg hètfőn ujabb vèrvètel. Màr nem vèrzek egy nagyon pici barnàzàs van :(
2018. ápr. 5. 11:14
 89/92 anonim ***** válasza:
Rencsi! Erősebb/ gyengébb potitív? Tudsz feltenni? Drukkolok a hétfőire, hogy nőjön a hcg-d!
2018. ápr. 5. 12:18
 90/92 rencsi0526 válasza:
A csik ugyanolyan. A digitális teszt kijelezte h pozitiv éa alatta h 1-2 :( félek h kevés ez az értèk mèg ha csak 4 hetes is
2018. ápr. 5. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!