Ki nem varja honap vegere? Mikor teszteltek? Van tunet?
Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 14:05
81/92 anonim válasza:
Mára le esett 36.4re a hőm. Ugyhogy itt mar szerintem sincs semmi. De vérzek és nagyon szur a hasam alja. UHn nem latnak semmit 3 dokinál voltam mult hét csüt.ota. A pozitiv tesztek ellenere sem. Azt mondtak vagy vetélés volt vagy méhen kivüli lesz. Vettek vért majd kiderül. De en nem gyanakszom mehenkivülire mivel le esett a hőm. Gondolom ilyenkor is magasan marad ha mehen kivul van. Nem?
83/92 anonim válasza:
Nekem is ma megjött a 3 pozi teszt ellenére 2 nap barnázás kísérrtében... kémai terhességem volt! Nagyon remélem ha már eddig eljutottunk hogy sikerült a megtermékenyülés csak nem ágyazodott be, akkor jövőhónapban végre sikerülni fog :)
84/92 anonim válasza:
Kedves utolso sajnálom hogy neked is igy alakult.
Ugy néz ki talán nálam is kizárják a méhenkivülit. Mara full negativ lett a tesztem. Bar azota latok rajt egy extra halvány csikot de talan az mar nem szamit. A hőm is alacsony. Ugyhogy szerintem nalam is spontan veteles volt. Holnap lesz meg a vervetel eredmeny..kiderül. Es remélem a köv ciklus sikeresebb lesz!!!!
85/92 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Én is ebben bízom és talán sikerül "ha már eddig eljutott a dolog" :)
87/92 anonim válasza:
Nálam elmult a vérezgetés. Bizom benne hogy a vérvétel eredmény is jo lesz és ujra együtt lehetünk,és sikerülni fog anélkül hogy ilyen hamar véget érjen mint most.
És Te Rencsii hogy vagy? Vérezgetsz még? Teszteltél azota?
Viki
88/92 rencsi0526 válasza:
Mèg mindig pozitivak a tesztek. 16.2 bèta hcg hètfőn ujabb vèrvètel. Màr nem vèrzek egy nagyon pici barnàzàs van :(
89/92 anonim válasza:
Rencsi! Erősebb/ gyengébb potitív? Tudsz feltenni? Drukkolok a hétfőire, hogy nőjön a hcg-d!
90/92 rencsi0526 válasza:
A csik ugyanolyan. A digitális teszt kijelezte h pozitiv éa alatta h 1-2 :( félek h kevés ez az értèk mèg ha csak 4 hetes is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!