Ki nem varja honap vegere? Mikor teszteltek? Van tunet?
Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 14:05
21/92 rencsi0526 válasza:
mi még nagyon az elején vagyunk 1 hónapja nem szedem a fogamzásgátlót. túl szép lett volna ha elsőre sikerül most vagyok a 11 dpon
22/92 rencsi0526 válasza:
mennyi idő kell h kiürüljön a gyógyszer a szervezetből?
23/92 anonim válasza:
Nekem az elozo orvosom azt mondta nem kell varni.
Masik orvosom akinel most is vagyok azt mondta minimum 3 honap. De hogy helyre jojjon a szervezet es a menszesz max 6honap kell.
24/92 rencsi0526 válasza:
másoknak 11 dpo már olyan szép pozitiv tesztjei vannak :(
25/92 anonim válasza:
Sajnos nem mindenki egyforma. Nekem menszesz elott 1 nappal is alig kiveheto halvány tesztem lett de ott van a csik. Remelem erősödni fog. Ma van hogy 2 napja késik. Kiváncsi leszek erősödik e..
26/92 anonim válasza:
Rencsi én vagyok a pozitívat tesztelő. 10.dpo-n 25-ös teszt még semmit nem mutatott (vagyis én láttam, de más nem). 11-en pont nem csináltam, de ma, 12.dpo-n még mimdig halváöny a 25-ös teszt. De a predictor early már nagyon szép erős. :)
Szóval ne add fel! És senki se amíg nem jön meg!
27/92 anonim válasza:
Szerintem ma megveszem ezt a predictor tesztet és holnap (13. Dpo)kipróbálom. Ilyent még nem vettem, de egész jókat írnak róla :)
28/92 anonim válasza:
Vagy szerintetek 20-as ovu teszttel próbálkozzak a 13. Dpo-n?
29/92 rencsi0526 válasza:
olyan mindjárt megjön érzésem van szurkál a hasam
30/92 rencsi0526 válasza:
amugy elméletileg 17.én volt ovulációm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!